úterý 10. září 2019

Pivní tácky prodej

Vítejte, právě jste se ocitly na stránkách sběratele pivních tácků a stojánků z Brna. Nabízím vám možnost prohlédnout si celou moji sbírku na jednom místě v digitální podobě. Jedná se hlavně o tácky pivovarské - a to z celé české republiky, tácky RAJ a Jednota, tácky Slovenska a zahraniční. Vybírejte z inzerátů.


Přes půl milionů uživatelů za den.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Aktuálně nabízím k výměně všechny tácky ze sekce jiné tácky. Tak to jste na správném místě! Na tomto webu máte moľnost prohlédnout si celou moji naskenovanou sbírku a obohatit tu svoji.


Na vzájemné výměně se jistě dohodneme. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies a jim podobné síťové identifikátory.

Originální pivní tácky s filmovými a komixovými motivy, dřevěné podtácky, keramické nebo korkové podtácky na Darkduck. Stylové tácky pod pivo. Výměna a prodej pivních tácků, pivních etiket a jiného propagačního materiálu spojeného s pivem. Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů pivní tácky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Chceme potěšit všechny pravé pivaře, pivní fajnšmekry a znalce. Vybavte se u nás ručně výráběnými půllitry, korbely, džbány, pivní literaturou a dalšími originálními dárky. Váš průvodce na cestě za dobrým pivem - seznam výrobně činných pivovarů České republiky a Slovenska, zprávy, články a reportže z pivovarů a pivního dění.


Vážení návštěvníci, vítám Vás na webu věnovaném mému dlouhodobému koníčku, kterým je sběratelství pivních tácků. Zde naleznete mé chyběnky tácků, tzn. Tácky , etikety, propagační materiál. Naše PROFI pivní sety byly dlouhodobě testovány při pronájmech, a proto dokážeme zaručit jejich dlouhou životnost.


Nejsme ovšem v polygrafickém průmyslu žádnými nováčky. Bazar online, inzerce zdarma. Kupujte výhodně a levně. Na dřevěnou desku Vám vygravírujeme jakýkoliv text nebo grafiku.

Pivní sklenice a tácky. Plní účel ochrany před znečištěním stolu nebo ubrusu. Dřevěný pivní tácek Vám vyrobíme z materiálu buk nebo topol. Taky musím poděkovat jednak svým kamarádům a známým, kteří mi vozí tácky z tuzemských i zahraničních cest, ale také své přítekyni, která nejen že mě ve sběratelství podporuje, ale i nadšeně spolušéfuje mé obchody s tácky.


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Rozšířit vyhledávání i na popis nabídky. Staré pivní lahve s litými nápisy pivovarů Moravy a Slezska, jednotlivě i sbírky, reklamy, starší pivní sklenice a tácky , ohříváčky a další staré věci z pivovarů a hospod koupím. Dobře zaplatím také HNĚDOU láhev s osmicípou Sternbergskou hvězdou a nápisem PIVOVAR J. ZE STERNBERKŮ V MALENOVICÍ.


Na této stránce jsou použity rámce, prohlížeč je však nepodporuje. Naše pivní tácky tiskneme offsetovou technologií na švédskou pivní lepenku Svanskog či na německý Katz o síle mm – mm. S tácky umíme opravdu cokoliv. Spektrum tvarů pivních tácků je opravdu široké – kulatý, hranatý nebo speciální formát.


Pokud si nevyberete z již existujících výsekových forem, je možné nechat vyrobit. Specializujeme se na prodej piva a všeho co k tomuto moku patří. V naší nabídce naleznete vše, od pivní kosmetiky a dárkových balení, až po sudové pivo a možnost půjčit si výčepní zařízení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky