pondělí 9. září 2019

Pračka se sušičkou beko wda 96143 h

Předem plněná automatická pračka se sušičkou umožní vyprat až kilogramů a usušit kilogramů prádla najednou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Spotřebu energie měla nadprůměrnou, jak při praní se spotřebou kWh, tak při praní a sušení se spotřebou kWh na cyklus. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Spredu plnená automatická práčka so sušičkou umožní vyprať až kilogramov a usušiť kilogramov bielizne naraz.


Má síce o trošku vyššiu spotrebu energie, tú však vyrovnáva. Poslat příteli Porovnat zboží tisk- sleva. Pračky se sušičkou vám ulehčí domácí práce. Funkce Expres pomůže se krácením programů. HI-Tech topení opatřené vrstvou niklu chrání před korozí.


Dostupnost zboží: Tento produkt není již v prodeji. Vážení zákazníci, tento produkt není momentálně v naší nabídce. Rádi Vám pomůžeme s výběrem spotřebiče, nád. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.


Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Je nám líto, ale toto z. Nízka spotreba ju radí do energetickej triedy A. Je extrémně ekonomický, pokud jde o spotřebu vody a energie s nejvyšší třídou účinnosti pro pračky a pračky. Díky individuálním mycím a sušicím programům máte po ruce ten správný program pro. Nízká spotřeba ji řadí do energetické třídy A. Tato předem plněná pračka najednou vypere až kg prádl.


Spolu s ní jsme otestovali dalších praček se sušičkou a vzájemně je porovnali. Přečtěte si celou recenzi i test zdarma! U zvláště silně zašpiněného prádla se doporučuje zařadit program předpírka. Prádlo se tak ještě před vlastním praním namočí do mýdlového roztoku, takže se při následujícím pracím programu snadněji odstraňují houževnaté skvrny.


Podívejte se na novinky v kategorii pračky se sušičkou. Systém Beko BabyProtect vám zajistí dokonale čisté prádlo bez nečistot a alergenů, a to díky vyšší teplotě a rychlosti otáček. Pet program je zase určen pro majitele domácích zvířecích mazlíčků.


Pomoću skupa lopatica i posebno dizajniranog uzorka bubnja stvara se pokret u obliku vala za nježno pomicanje vašeg rublja unutar perilice, što vašoj odjeći osigurava više izloženosti i povećava performanse sušenja. Također ćete uštedjeti energiju. Vas i vašu košulju čeka. V čistotě je síla – zbavte domov alergenů.


Značka: Beko , Kategorie: Automatické pračky se sušičkou. Při praní pojme až 9kg prádla a při sušení až kg prádla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky