pátek 20. září 2019

Umyvadlová skříňka 55 cm

FAVOLO umyvadlová skříňka 52x75x44cm, bílá mat - bez umyvadla FV255. Skříňka pro umyvadlo Sáva cm. Sháníte koupelnovou skříňku pod umyvadlo? Stačí zadat vaše představy o ceně a třeba i barvu, pokud chcete například bílou barvu skříňky pod umyvadlo. Součástí dodávky nejsou šrouby na uchycení umyvadla do zdi, doporučujeme zakoupit šrouby pod označením SADAUM.


Komplet skříňka s umyvadlem v bílé barvě s povrchovou úpravou vysokého.

Zařizujete koupelnu a sháníte koupelnovou skříňku s umyvadlem? Závěsná koupelnová skříňka je praktická a usnadní čištění podlahy. Kupte si skříňky do koupelny na jednom místě. A nezapomeňte se podívat, které koupelnové skříňky jsou v akci. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Prohlédněte si široký sortiment umyvadlových skříněk, které jsou určeny k montáži umyvadla.


Výběr vhodného umyvadla pak usnadní nabídka souvisejících produktů.

Získáte další skryté úložné prostory pro drobnější předměty a vše potřebné budete mít stále po ruce. Je na vás, jaké řešení zvolíte. Detail produktu Do obchodu. PURA umyvadlová skříňka 96x55x45cm, dub starmood - ebz umyvadla PR102.


ZOJA umyvadlová skříňka šuplíková 55x74x30. Koupelnová skříňka pod umyvadlo cm. Nabízíme široký sortiment umyvadel s vestavěnými skříňkami.


Je to elegantní řešení, jak schovat sifon a ještě ušetřit prostor. Olsen-Spa VIKY Spodní skříňka s umyvadlem, na zavěšení. V nabídce pro Vás máme skříňky v dvířkovém, zásuvkovém i moderním provedením s jedním velkým a jedním skrytým výsuvem.


Budeme se těšit na Vaši návštěvu. Umyvadlo koupit o objednat u OBI. Dveře skříňky jsou opatřeny praktickým a pohodlným mechanismem pro tiché zavírání. SAPHO SIMPLEX ECO umyvadlová skříňka včetně umyvadla 53x85xcm.


Bočné závesné skrinky obsahujú kvalitné sklenené police, ktoré zaberajú minimum miesta. Skrinky sú osadené závesným kovaním s 3D zoradením. Nabídka skříněk pod umyvadlo o šířce cm. Hledáte umyvadlo se skříňkou ?

V tejto kategórii nájdete taktiež rozmer skrinky pod umývadlo 50- cm. Nejprodávaněj ší Nejlevnější Nejdražší Abecedně. Hlavnou prednosťou tejto série je funkčnosť a pekný dizajn. Na objednávku obvyklá doba dodání dnů. Pokud máte problém s málo místa v koupelně, skřínky pod umyvadlo jsou velmi praktické řešení, jak tento problém odstranit.


Ve SCONTU si můžete vybrat z několika barev nebo provedení tak, abyste se v koupelně cítili co nejlépe. The globally operating Geberit Group is the European leader in the field of sanitary products. Geberit operates as an integrated group with a very strong local presence in most European countries, providing the best value when it comes to sanitary technology and bathroom ceramics.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky