pátek 13. září 2019

Konev na zalévání 10l

Zahradní plastová konev 10l IKAAQUA Zahradní plastová konev je nezbytný pomocník jak v domácnosti, tak i na zahradě. Díky dlouhému tvarovanému krk. Oranžová OBI konev na zalévání z plastu s objemem litrů je ideální pro zalévání na zahradě a na hřbitově. Má podlouhlou rukojeť a lze na ni nasadit kropítko.


Kropítko je součástí balení. Kela Kela Džbánek na mléko HERTA l.

Slouží k zalévání rostlin, květin atd. Pokud nevíte, k čemu džezva slouží, zajisté si najdete i jinou situaci, kdy tento kousek využijete. Nejčastěji se tato nádoba využívá při tvorbě chutná a lahodné kávy. Vy do ní klidně ale můžete dát rozpuštěnou čokoládu nebo chutné mléko. Světle modrá plastová konev s černým kropítkem.


Je vhodná na zalévání pokojových, balkónových i zahradních květin. Možný výběr z několika barevných variant. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dopřejte svým rostlinám dostatek vláhy. V naší nabídce konví na zalévání můžete vybírat konve o objemu 5l, 5l, 8l, 9l nebo 10l. V nabídce je jak plastová konev , tak plechová konev.


Konve mají široké hrdlo na nalévání vody. Plastové konve mají nasazovací kropítko. Plechové konve jsou z pevného kovu a jsou odolné.


Potřebujete dočasnou sprchu na letní osvěžení a nebo pomocníka do zahrady? Hodí se pro zalévání pokojových a balkónových květin. Dodáváme v barvě oranžové, růžové, světle modré, světle zelené, zelené, žluté a bordó.


To je jako fotbal bez míče. Každý zahradník si oblíbí tuto praktickou konev na zalévání záhonů, trávníků i květin v květináčích. Konev zahradní ZEBRA 10l. Příjemný tvar a chytrý držák kropítka. Skladem - expedice do hodin.


Skvělé fyzikální vlastnosti konve jdou ruku v ruce s dokonalým. Porovnání cen zahradni konev na zalevani 10l , srovnání cen zahradni konev na zalevani 10l na portálu HLEDEJCENY.

Zalévací konev litrů. Zahradní zalévací konev s kapacitou 10L - vyrobena z pevného plastu. Vybavena ergonomickou rukojetí a dlouhým výtokem s odnímatelným sítkem. Po odstranění sítka je ideální i pro zalévání stromků a keřů. Samotný nástroj, určený k zalévání rostlin, existuje od 17.


Lze rozlišit konve zahradní, iteriérové a dekorativní. Doba dodání: dostupný do dnů Bezpečné nádrže na vodu vyroben z potravinářské plastu jsou k dispozici v 1 a 20ltr kapacit, vybavený límcem šroubu horní části pro snadné doplňování a twist-off na vodovodu pro rozlévání volného výdeje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky