úterý 24. září 2019

Stínící tkanina na plot 95

Jako další variantu přírodního vzhledu k zastínění plotu (ale také pergol, balkonů, atd.) nabízíme rákosovou rohož nebo štípaný bambus. Upozorňujeme, že uvedená skladová dostupnost je uvedena pro centrální sklad Herink. Stínící tkaniny, Levný plot.


Pro aktuální skladovou dostupnost na pobočkách prosím kontaktujte zvolenou pobočku. Prodej pouze po celých rolích.

Díky těmto sítím dokážete během chvilky zastínit vaše soukromí na plotech balkónech apod od zvědavých očí. Stínicí tkanina na ploty se silným zastíněním. Zastínit je možné také pergoly, přístřešky, dřevníky či zakrýt pohledy na různé neestetické plochy. V naší nabídce naleznete různě zelené, hnědé, šedé, pískové i jiné nestandardní barvy. CZ využívá soubory cookies k personalizaci obsahu a reklam, zlepšení funkcí a zvýšení efektivity nabídky.


Míra zastínění se pohybuje od do. Rašlové úplety můžete použít nejen na zahradě, ale i ve skleníku na ochranu rostlin před prudkým sluncem, nebo na stavbě proti poletujícímu prachu.

Clona na plot poskytuje stínění , snadno se instaluje a nerozpadá se ani po řezání. Takto umístíme cca - m. Tkaninu poté napneme a opět pomocí zahradnického drátu či. Navíc vám stínicí tkanina dopřeje dostatek soukromí před zraky kolemjdoucích. Slouží jako dočasné řešení k zachování soukromí na vašem pozemku , než keře vysazené kolem plotu dosáhnou potřebné výšky a převezmou funkci ochrany soukromí. Nemusíte se bát ani instalace.


Montáž stínicí tkaniny hravě zvládnete. Síť na plot TEX se staly moderním hitem dnešních okrasných zahrad. Výhodou je snadná a rychlá instalace pomocí ok na okraji sítích a dlouhá životnost. Nesrovnatelně kvalitnější než obyčejné stínící sítě SHADE NET.


Dodávano pouze v celé roli s výškou 8m a délkou 25m. Vysoce stínící tkanina s vyztuženými očky. Váha na centimetr čtvereční je vyšší než u standardních sítí. Extra pevný materiál skládající se z PVC a PET.


Nabízí celkové stínění a zároveň zdobí plot , je extrémně odolná, netrhá.

Oblíbené kvalitní stínící sítě na plot z příze plochých vláken na osnově a dvojitých vláken útku Barva: tmavě hnědá = dark brownŠíře: 1cmStínivost:. Tkanina se zesílenými okraji poskytuje účinnou ochranu před slunečním zářením a nepříznivými klimatickými podmínkami. Najdete zde několik typů stínící tkaniny, které Vám umožní dodatečně chránit své soukromí, pokud je Váš plot z průhledných plotových dílců či klasického pletiva - a pokud se do Vašeho sousedství přistěhoval špatný soused. V odstínech zelená, šedá, černá a hnědá.


Použití stínících sítí, tkanin na plotové pletivo: zastínění plotů ( stínící tkanina , sítě na plot ), přistínění pergol, přístřešků, teras, stínící sítě pro zahrady, do skleníku, velkopole, k ochraně pískovišť, k zvyšení soukromí na balkony, bezpečnostní zástěna stavebních prací. Náš e-shop VŠEPROPLOTY. S oky podél okrajů pro snadnou instalaci. Vaše síť zůstane po dlouhou dobu v krásné zelené barvě Zelená barva způsobí , že stínící tkanina perfektně splývá s životním prostředím kolem Vás.


Zaručí Vám soukromí na Vašem pozemku, ať už si chcete užívat opalování nebo koupání v bazénu bez všetečných sousedských pohledů. K pletivu se připevňuje vázacím zeleným poplastovaným drátem, ev.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky