středa 28. října 2015

Stolní myčka nádobí test

Stolní myčka nádobí je sice menším kuchyňským spotřebičem, přesto není ochuzena o řadu programů a funkcí. Mezi populární mycí programy patří intenzivní, normální, denní, předmytí, ekonomický, ale i rychlý nebo určený pouze pro mytí mírně znečištěného nádobí. Na trhu je k dostání také stolní myčka nádobí.


Tu nejvíce užijete třeba na chalupě, nebo u jedince, který žije „single“. Jejich výhodou tedy může být alespoň úspora místa. Stolní myčka (minimyčka) Speciálním typem jsou stolní myčky (zvané též minimyčky), určené do kanceláře, na chatu nebo domácnosti, kde se vaří jen zřídka.

Nezabírají příliš místa, lze je snadno přemisťovat a pojmou maximálně 5-sad nádobí. Náš test obsahuje myčky nádobí , které doporučují jak renomované organizace, tak i samotní spotřebitelé – tedy nejčastěji ženy v domácnosti. U každého výrobku v laboratoři zkoušíme, jak kvalitně myje a suší nádobí ve dvou různých programech – hlavním a úsporném. Do myček vkládáme všechny běžné typy nádobí , které předem znečistíme různými druhy potravin, přičemž část má na sobě zaschlé a část připečené nečistoty. Test myček nádobí Myčky nádobí si pomalu, ale jistě upevňují své postavení v našich domácnostech.


Jsou skvělým pomocníkem, který nám ušetří mnoho času, který bychom jinak ztráceli při mytí jednotlivých kusů nádobí. Otázka tedy není, zda si myčku nádobí pořizovat nebo nepořizovat, ale jaké parametry by měla mít. Najděte to nejideálnější místo, které pro jistotu několikrát přeměřte a napište si, jakou hloubku a šířku může myčka mít.

Dále se ujistěte, že bude možné napojení na odpa přívod vody i elektrické energie. Spočítejte si také, kolik nádobí se u vás denně, případně týdně umyje. Na tom, že ruční mytí nádobí do jedenadvacátého století nepatří, se asi shodneme všichni. Ne vždy je potřeba kupovat klasickou myčku, na několik kusů nádobí výborně poslouží například stolní myčka. I když na chatu nechodíte často, když tam přijdete, určitě nechcete trávit čas mytím talířů po jídle.


Vybíráte stolní myčka nádobí a chtěli byste za vaše peníze ten nejlepší? Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných testujících organizací. Myčka nádobí vám ušetří spousty práce, a nakonec i nějaké ty peníze – spotřebujete méně vody a ve finále vyjde mytí levněji, i když započítáte peníze za tablety a spotřebovanou energii.


Myčka nádobí patří k vyšším investicím do domácnosti, proto je dobré před nákupem vše pořádně zvážit. Malá myčka nádobí o takových rozměrech je obvyklou volbou do malých bytů nebo domácností s menším množstvím špinavého nádobí , čímž šetří spotřebu vody a energie. Na výběr máte ze programů (intenzivní, normální, ECO, sklenice, 90-minutový, rychlý), se kterými vyčistíte od lehce znečištěných sklenic přes talíře a šálky až po velmi znečištěné nádobí na vaření. Spotřeba energie se označuje třídou energetické účinnosti a odvozuje se od 2standardních mycích cyklů za rok.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Alternativou je také stolní myčka nádobí , ta ale mívá nižší objem. Velikostí stolní myčky dosahují zhruba do poloviny klasických širokých myček a pojmou. Jde o spotřebič, který je sice menší než klasické myčky , ale přesto dokáže zastat veškerou práci spojenou s mytím špinavého nádobí.


Pomůžeme vám najít kompromis mezi cenou a spotřebou. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat myčku.

Při výběru myčky hraje jednu ze zásadních rolí velikost kuchyně. Klasické myčky jsou široké centimetrů, úzké pak obvykle centimetrů. Kvůli stěhování nebyla nikdy zapojena a nyní je navíc.


Jaká je nutná příprava pro instalaci nové stolní myčky nádobí. Pokud by se vám ani tato užší nikam. Prodejce nabízí ke koupi myčky službu all inclusive, v níž je i instalace myčky. Musíme mít ale předem instalovaný nějaký kohout pro přívod vody (jako např. u pračky) do myčky?


Má programů mytí včetně rychlého a intenzivního programu a se speciální přídavnou funkcí extra sušení dosáhnete perfektních výsledků sušení i plastového nádobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky