úterý 27. října 2015

Čajová konvička se šálkem

ForLife TeaForOne, l, bílá. Oiva Siirtolapuutarha, b. Vše je vyrobeno pro milovníky kvalitních sypaných čajů tak, aby výsledný nápoj byl čistý a připravený přesně tak, jak s. Je jen na vás, jestli půjde o sypaný čaj černý, zelený, bílý, ovocný, nebo bylinný. Konvička s šálkem a podšálkem Gustav Klimt Polibek.


Kč 4Kč bez DPH 5Kč 4Kč bez DPH Ihned k expedici ks ks. Kč 4Kč bez DPH 5Kč 4Kč bez DPH. Nic nezahřeje tak jako čajová konvice s teplým čajem uvnitř. Vyberte si konvičku na čaj, která bude dělat radost na vašem stole.


Na výběr máte konvice keramické, skleněné, retro i kameninové. Stačí kliknout na FAVI. Konvičku se šálkem je možné mýt v myčce nádobí, pro zachování sytých barev však doporučujeme mýt ručně. Sady čajové soupravy samostatné Indukce na indukci. Bílá čajová konvička se sítkem a matným povrchem Viva Scandinavia Nicola, l. Orion Čajová konvička se šálkem a podšálkem Tečka Čajovou soupravu tvoří šálek s podšálkem a konvička , které se skládají do sebe.


Čajová konvička se šálkem

Na první pohled zaujme především svým dekorem. Sada je také vhodná jako dárek pro milovníky tradic. Nerezové konvice na čaj se většinou vyrábí v kombinaci se sklem a integrovaným sítkem, které oddělí čajovou sedlinu. Kvalitní zpracování zaručuje u nerezových konvic na čaj dlouhou životnost. Mimo kvalitu jsou velmi dobře zpracované také z pohledu designu, proto jsou výborným doplňkem ve vaší domácnosti.


Každá čajová konvice disponuje i pokličkou, díky které zůstane nápoj déle teplý. Vůbec nevadí, když si do zásoby připravíte třeba litr čaje. Konvice na čaj je též ideální, když chcete pohostit svou návštěvu. Typickými materiály je buď porcelán, nebo sklo, přičemž porcelánová konvice na čaj rozhodně vyhrává. Zde se nacházíte: Heureka.


Čajová konvička se šálkem

Tato čajová konvička je 2v- konvička s velmi jemným nerezovým sítkem a šálek. Barva: bílá - slonová kost - s kládá se z podšálku, šálku a konvičky s víčkem. Ideální do restaurace, kavárny, čajovny, cukrárny apod. Vyrobeno z porcelánu, vhodné i do myčky. Chytré provedení šetří místo a usnadňuje přenášení.


Prodám porcelánové nádobí a skleněné broušené mísy. Jedná se o velký hnědý hrnek s keramickým sítkem a pokličkou (na sypaný čaj), malovaný pivní korbel, dvě skleněné broušené mísy a nový kovový stojan na papírové kuchyňské utěrky. Glazura je bezolovnatá a bez obsahu BPA a kadmia.


Všechny částí konvičky splňují předpisy EC a FDA pro styk s potravinami. Porcelánová konvička na čaj se šálkem , s motivem ptáčků. Hrníček a konvička mají krásný dekor veselých slonů, motýlků a kytiček.


Keramická čajová konvička s šálkem s veselým motivem slona. Pickwick čajový set- konvička se šálkem. Ojedinělý design čajového setu PICKWICK v kombinaci porcelán-sklo. PICKWICK obsahuje: - porcelánovou konvičku o obsahu cca 300ml na šálky čaje - skleněný šálek.


Detail produktu Do obchodu. Kč UTC Konvice sovy 8ml Skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky