čtvrtek 29. října 2015

Ohniště na zahradu

Ohniště se na vaší zahradě či dvoře stane nejen dekorativním a atmosférickým doplňkem, ale zároveň vás také udrží v teple, když se večer ochladí. Ohniště z vysoce kvalitní oceli výborně pohlcuje a vyzařuje teplo. Můžete v něm spalovat suché dřevo, polínka nebo uhlí.


Podpírá ho třínohý stojan. Pokud ovšem vlastníte dostatečně velkou zahradu , nestálo by za to, zde nějaký kout pozemku věnovat právě pro vaření na otevřeném ohni?

Ohniště může samozřejmě být také součástí letní kuchyně, záleží pouze na vašich preferencích. Máte na výběr dvě možnosti, ani jednu nelze chápat pouze jako výhodu nebo. V dnešním příspěvků jsme si pro vás připravili několik nápadů na zhotovení venkovního ohniště , které nás nejvíce zaujali!


Zahradní ohniště je oblíbeným místem, kde se během jara a léta setkáváme se svými sousedy, kamarády a známými. Grilovat a péct nemusíte samozřejmě jen na zahradě, můžete k tomu využít i větší balkon. Ti méně zruční si mohou gril nebo zahradní krb koupit, ale pokud ve vás dřímá alespoň malá kutilská dušička, určitě ho zvládnete i svépomocí. Přemýšlíte, jaké zahradní ohniště vybrat a které bude nejvhodnější?


Zkuste naši nabídku ohnišť na zahradu a načerpejte inspiraci, co letos frčí.

Nezapomeňte, že vaše zahrada se stane oblíbeným místem, kde se budete po celý rok setkávat se svými kamarády a známými. Toužíte po tom, mít živý oheň v zahradě či na terase? Ohniště Dancook můžete využít jako praktickou venkovní kuchyni třeba pro opékání voňavých špekáčků či šťavnatých klobásek. Vybírejte z naší nabídky ohnišť a topenišť.


V dnešní době se opět dostává do velké obliby posezení u otevřeného ohně. Oheň vytváří příjemnou atmosféru, je zdrojem pohodového tepla, může sloužit k přípravě. Ohniště Klasik Corten není opatřeno žádnou povrchovou úpravou a je zcela bezúdržbové, proto si našlo velkou oblibu mezi našimi zákazníky.


Je vyrobeno z povětrnostně odolné oceli Cor-ten, která po vystavení vlhkému prostředí získává ochranou vrstvu ve formě „rezaté“ patiny, ta brání další oxidaci a korozi. Ohniště nevyžaduje zvláštní údržbu a je dokonale odolné proti prohoření. Takové mobilní ohniště je navíc velmi bezpečné a nemusíte se díky němu bát, že vám po skončení opékání na zahradě zůstane ohořelý kus trávníku. Výjimkou nejsou ani betonová ohniště.


Pokud si chcete jednou za čas posedět s rodinou a přáteli doma na zahradě u táboráku, nemusíte zakládat klasické ohniště z cihel nebo kamenů. Můžete si pořídit alternativu v podobě mnohem sofistikovanějších zahradních ohnišť. Moderní zahradní kovové ohniště se dá pořídit v několika provedeních.


Cena v době recenze: 9Kč. Pokud jste sami nepřišli na nějaký lepší nápa inspirujte se v naší fotogalerii. A jestliže už máte vybráno a pořád se nemůžete odhodlat a pustit se do práce, zkuste se poptat u sousedů nebo u kolegů v zaměstnání, třeba vám poradí, jak na to, pokud už podobnou zkušenost s konstrukcí vlastnoručně vyrobeného zahradního ohniště mají.

Cadac, Napoleon, Lucifer. Přenosné ohniště najdete na Gril. Na InHaus jsou všechna ohniště prodávaná v ČR. Sledujeme akce a slevy. Venkovní ohniště dovoluje posezení u otevřeného ohně na zahradě, aniž se poškodí trávník.


V současné době jsou oblíbená přenosná ohniště většinou kovová. Hodí se především na menší víceúčelové zahrady. Ohniště jednoduše odnesete a druhý den máte trávník volný na zábavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky