pátek 9. října 2015

Eta gratus max příslušenství

OHROMUJÍCÍ VÝKON, NA KTERÝ SI LEHCE ZVYKNETE Robot ETA GRATUS MAX je unikátní svojí vysokou pevností a životností. Díky celokovovému tělu je to přístroj na celý život. Jedinečný výkon pro dokonalé výsledky. Kuchyňský robot ETA Gratus MAX.


Sendvičovač ETA Sorento.

Elektrický pečící hrnec ETA Pečenka. Stolní mixér ETA Vital Blend. Rychlovarná konvice ETA Luna bílá. Značka ETA nabízí širokou škálu příslušenství pro své kuchyňské roboty. Vyberte si z příslušenství jako je mlýnek na mák, lis na ovoce, nástavec na protlačování těstovin, mlýnek na maso a další.


Příslušenství k ETA Gratus Max III. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

I díky tomu jsou již několik let za sebou oceněny jako - nejprodávanější roboty v České republice. Přinášíme radost a užitek více než let. Design kuchyňských robotů ETA je natolik povedený, že je bude nejen radost používat, ale i vystavit na lince, kde se jimi můžete obdivně kochat.


Jednoznačným bestsellerem je kuchyňský robot ETA Gratus , a to zcela právem. Po doplnění tím správným příslušenstvím z něj uděláte kouzelného džina, který vám splní. Jak se mele mák v mlýnku, který je dodáván v příslušenství Ety Gratus Max. Model ETA Gratus Max III.


Má tedy v této kategorii z námi hodnocených parametrů všechny základní. W motorom zvládne aj veľké zaťaženie. Veškeré informace o produktu. S jeho pomocí můžete míchat kynutá těsta, těsta na dortové piškoty, palačinky a lívance, krémy, polevy i pomazánky, umixujete si koktejly, dresinky i krémové polévky a nastrouháte zeleninu i ovoce na přílohy a saláty. Díky široké paletě příslušenství je robot ETA Gratus opravdu všestranný.


Zvládne hnětení, krájení, krouhání, mletí masa, plnění uzenin, mísení, mixování, strouhání, šlehání a také tvorbu cukroví. V balení naleznete navíc brousek na nože jako dárek. Až různých kombinací příslušenství , se kterými uděláte, na co si jen vzpomenete. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Snadnou manipulaci podpoří výklopné rameno. Objem velké pracovní nerezové mísy je litru. Na pracovní mísu lze nasadit průhledný kryt. Planetární systém míchání zajistí kvalitnější a. Mlýnek je kompatibilním příslušenstvím k robotům Gratus a Gustus. S jeho pomocí si tak rychle umelete kvalitní domácí mouku z různých druhů obilovin a luštěnin.


Nabízím náhradní příslušenství k robotu eta gratussino. Je unikátní svojí vysokou pevností a díky celokovovému tělu, zaručuje dlouhou životnost. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Brousek na nože rozšířil řady široké nabídky příslušenství k robotům Gratus , a dělá z nich tak ještě všestrannější pomocníky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky