úterý 20. října 2015

Multifunkční pánev frima

Frima VarioCooking Center je multifunkční varné zařízení vhodné pro většinu tepelných úprav používaných v profesionální kuchyni. UDA - velkokuchyně: dodáváme gastro zařízení pro profesionály. Již let poskytujeme komplexní služby na klíč - od zpracování projektu, dopravy až po provedení montáže, následného zaškolení personálu a servisu. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies.


Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s našim používáním souborů cookies. Konvektomat Rational i pánev Frima mají stejné dotykové ovládání a fungují na podobném principu.

V kombinaci s konvektomatem. Gastro - Děláme pro vás profi kuchyně. Naše společnost UNIS-JAKOS,s.


Restaurace à la carte i společné stravování, jednotlivých porcí nebo tisíce jídel, vaření přes noc a pod tlakem či. FRIMA pro Českou republiku. Toto revoluční zařízení přináší zcela novou dimenzi a prakticky vaří samo za Vás. Multifunkční pánev Frima , generace VCC (shodné s generací SCC u Rationalu), objem 1litrů.


Připojení 400V, odběr kW. Zabudová sprcha, napouštění vody, teplotní sonda, inteligentní kuchařky a mnoho receptů.

Kliknutím na jméno u inzerátu zobrazíte další položky v nabídce. Nabízíme úplně novou multifunkční pánev Rational VCC112T Zařízení pochází z našeho showroomu, výměna za větší model. Panev nebyla nikdy v normálním provozu, pouze předváděcí akce u nás na Firmě. Toto všestranné zařízení nahrazuje běžné sklopné pánve, kotle, sporáky a fritézy. Ušetříte s ním místo, čas, elektrickou energii, vodu.


Popis: Prodám Frima VarioCooking multifunkční varné zařízení vhodné pro většinu tepelných úprav používaných v profesionální kuchyni. Váši zakázku vyhotovíme v termínu. Toto tvrzení jsme se rozhodli pojistit i tím, že v případě. Tlaková multifunkční pánev Rational Variocooking ( Frima ) o objemu 1litrů. Tlakové pánve od těchto výrobců mají naopak poměrně nízké příkony, neboť se počítá s tím, že větší část provozní doby budou pracovat jako tlakový kotel, nebo tlaková pánev a tím budou pracovat s nízkým příkonem.


Maminky vědí, že Beck multifunkční pánev stojí na eMiminu nejméně. V této aukci s počáteční cenou 70Kč nebylo přihazováno. Tato nabídka od prodejce taklberrybyla archivována dne 26. Prohlédněte si podobné. Rádi bychom Vám představili multifunkční tlakovou pánev Basta Extreme od italské společnosti Silko.


Nově jsme instalovali průmyslové odsavače par, zmodernizovali výdejní jídelní pulty i pulty pro sběr špinavého nádobí, přestavěli prostor pro mytí nádobí. Koupili jsme novou multifunkční pánev Frima , několik konvektomatů Zanussi, lednice a další moderní vybavení. Míchací kotel Metos Viking, multifunkční pánev Frima , konvektomaty Rational, varná linka Angelo Po nebo také granulová myčka provozního nádobí.

To je jen malý výčet vybavení nového kuchyňského provozu, kde se po plném zaběhnutí provozu počítá až s dvěma tisíci jídly denně. O přípravu jídel se stará největší. Jedinečné multifunkční zařízení JIPA JUMP od společnosti JIPA International nabízené v různých velikostech je vzhledem ke své variabilitě využitelné v každém stravovacím provoze.


Nabízíme také široký sortiment příslušenství, které Vám zjednodušší Vaši každodenní práci a pomůže zvýšit bezpečnost práce. Od začátku byl v projektu ze strany investora kladen důraz na kvalitu a dlouhou životnost zvolených zařízení a technologií. Došlo k rozsáhlým stavebním pracím.


Grilovací pánev byla testována v naší vlastní dílně a je plně funkční. Uvedená cena je bez DPH plus DPH. Náš servis použitého zařízení pro vás měsíční záruka na všechny elektrické.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky