čtvrtek 8. října 2015

Eta piesta 2160

Tradiční produkty ETA - elektrická pánev bude váš věrný pomocník v kuchyni. Praktický pomocník pro vaření bez nutnosti plotýnky a sporáku. ETA pays maximum attention to the design of its products which makes them unique and very convenient assistants. Tradition Traditional Czech brand ETA which is irreplaceable in our market and has been supplying appliances to homes and bringing them joy and useful assistants for more than years. Doma jsem pánev vybalil, vypláchl dal trochu oleje a chtěl jsem si osmažit bramboráček, ale ejhle na stupeň, kde byla deklarována v návodě teplota 2°C jsem těsto je ohříval nikoliv smažil (opékal) pánev vteřin byla zapnutá a pak minutu 45.


Hledáte šikovného pomocníka, který by v kuchyni rychle zaskočil za klasickou troubu, a i přesto vám připravil perfektní pokrm? Opis: Tradicionalni izdelki ETA - električna ponev bo vaš zvesti pomočnik v kuhinji. Praktičen pripomoček za kuhanje brez štedilnika. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Električne ponve iz kategorije Priprava hrane so najboljši nakup, če želiš kvaliteten izdelek po najboljši ceni.


Aj preto ponúka kvalitné prevedenie skĺbené s modernými technológiami a moderným dizajnom. Vďaka tejto panvici si môžete v krátkom čase vychutnať zdravé pokrmy. Ať už jste na chalupě, nebo v kempu či na studentské koleji, oceníte přenosnou víceúčelovou pánev, stálici mezi produkty společnosti ETA.


ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Výrobce nabízí rozšířenou záruku roky na topné těleso, což je však součástka, která se nezvykne často kazit.


Hodí sa teda na pečenie, zapekanie, prípadne dusenie. Prakticen pripomocek za kuhanje brez štedilnika. Elektrické hrnce a pánve ETA vaří a pečou za vás, navíc šetří čas, místo i energii.


Jsou ideálním pomocníkem na chatu a dovolenou nebo do malých bytů. Jídla v nich připravená si však jistě natolik oblíbíte, že se svého čestného místa dočkají i ve velkých kuchyních a při přípravě rodinných obědů. Predĺžená záruka roky na vykurovacie teleso! Navyše vďaka nepriľnavému povrchu umožňuje pr.


Aby bolo varenie a pečenie nielen jednoduchšie, ale aj zábavnejšie, pozvite si na pomoc spoľahlivé a roky preverené kuchynské spotrebiče ETA. S obľúbenou ETA Pečenkou môžete variť, dusiť aj piecť – jednoducho uspokojiť všetky maškrtné jazýčky, a to aj tam, kde klasický sporák chýba. Rychlá a zdravá příprava pokrmů (možnost přípravy i bez použití tuků).


Víceúčelové využití - vhodná na pečení, smažení, dušení, zapékání, vaření apod. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruku roky na topné těleso. Eta elektrická pánev o objemu litru, vhodná pro smažení, dušení, zapékání i vaření.


Navíc díky nepřilnavému povrchu umožň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky