pondělí 12. října 2015

Myčka fagor chyba f8

Myčka fagor chyba f8

Free Shipping Available. Také vás vždy zajímalo co se děje během mycího cyklu uvnitř myčky? Při servisu myček nádobí používáme plastový kryt, který nám umožní sledovat celý mycí prog. Fagor 2LF 019IX stará asi roky. Ahoj Všem,supr stránka,taky jsem se hned zaregistroval,díky za rady.


Myčka fagor chyba f8

Díky Vám jsem se do toho pustil,můj předpoklad byl plovák,že bude zanesen. Prosím nevíte co znamena chyba F9? Prohledejte diskuse a , může to být. Najčastejšie poruchy a ako sa im vyhnúť. Umývačky riadu pomáhajú každý deň žienkam v domácnosti s ich povinnosťami.


F Chyby signalizované pračkou. Pračka Vám může po nějaké době psát chyby začínající F. Tady jsou jejich vysvětlivky: F- Napouštění vody - Elektroventil sepnutý po dobu minut, ale presostat nezaznamená naplnění pračky vodou. Sice to trvalo déle protože jsem myčku vymontoval z linky naklonil aby vytekla voda jak radí pan Oldřich a protože chyba stále svitila, tak jsem ještě rozebral přední kryt myčky a dno a vše vytřel do sucha. Me tohle mycka udelala, kdyz ma draha presypala sul. Vodu jsem pracne odcerpal a po zapnuti se chyba opakovala.


Znovu jsem tedy odcerpal vodu z odpadu a zavrel privod vody, aby nemohla po spusteni natekat. Pote reset a spusteni mycky. Samozrejme vyskocila chyba uzavreneho privodu vody, po otevreni vody vse ok. Poruchy myček jsou bohužel běžnou záležitostí (jedná se o velmi vytížený spotřebič).


Nemá někdo zkušenost co to může být ? V základu je to velmi jednoduché, myčka ukáže chybový kó my ho musíme rozluštit a vyřešit. To však jde těžko pokud nevíte, co chybový kód znamená. Proto jsme pro vás sepsali seznam nejčastějších chybových kódů a jak je vyřešit. Musíte však počítat s tím, že. Je potřeba opravit (F9- chyba rozvodů-vyměnit vypouštěcí ventil), nebo použít na náhradní díly.


V návodu jsou popsány poruchy F- F kromě Fa F4. Zaplaťpámbu za sdílení zkušeností na Internetu - člověk nemusí věřit všemu, čím nás krmí takyodborníci. Obvykle, když je hlášena tato chyba chyba bude ležet v kabeláži nebo s kartou měniče a nikoli řídící modul, který je správně hlásí chybu. Zkontrolujte kabeláž mezi hlavní řídicí karty a měniče Zkontrolujte, zda bloky konektor na obou kartách Vyměňte kartu měniče. Chybové kódy myček Whirpool “ Pavlína 14.


Myčka nádobí chyba Fuž rozebírají maminky na webu eMimino. Myčka není až tak složité zařízení a lidi, co něco umí a občas to dají na , existují. F- Po minutách nebyl zjištěn žádný odtok. F- Po minutách nebylo zjištěno žádné teplo.


F- Přečerpávací čerpadlo nebo čerpadlo z okruhu. F- Motor F- Motor není obrácen. Zdar, trochu jsem se polekal návodu slovenského kolegy, myčka mi hlásila chybu Fvčera, z níže uvedených odkazů na stránky ve španělštině mi naběhl pouze jeden a to bez srozumitelného návodu k opravě při strojovém překladu. Pro případné nešťastníky, postihnuté tímto problémem, tedy česky.


Vzhled systémové chyby v myčkách Miele je doprovázen nešťastným pípnutím, po kterém myčka přestane fungovat. Chtěl bych si to opravit, ale nevím kde je čidlo umístěné. Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních dnů neodpověděl. Odpadní hadice může být prodloužena max.


V případě prodloužení smí být konec odpadní hadice ve výšce max. Průměr odpadního potrubí, na které je myčka připojena, nesmí mít průměr menší než cm. Dobrý den, chybové hlášení ukazuje na nějakou chybu ohřevu vody.


Chyba je interpretována jako žádný přírůstek teploty. Příčin může být několik: přerušené topné těleso, 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky