úterý 13. října 2015

Bedna s nářadím

Doprava zdarma Rozkládací skříňka, bedna s nářadím , sada kusů - JONNESWAY C-3D. Tato výklopná bedna na nařadí je vhodná pro všechny hoblice řady PRO. Díky skvělému uspořádání nářadí budete mít vždy vše po ruce a na jednom místě.


Kovová bedna s kovovým nářadím. Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely využíváme soubory cookies.

Celá bedna je důkladně provařena s nosnou konstrukcí, která je vyrobena ze silnostěnných profilů. Spodní část bedny je vyplněná poctivým betonem. Samozřejmostí jsou nevysaditelné panty a pevná petlice včetně zámku.


Součástí jsou bezpečností odrazky. Jako děti jsme snad každý chtěli najít nějaký ten poklad. Nebo alespoň utajenou skrýš s truhlou plnou zajímavých věcí.


Splňte tento dětský sen někomu, koho máte rádi!

Právě teď pro to máte tu nejlepší příležitost. Nabízíme vám totiž naprosto kouzelné dárkové truhly, které v sobě skrývají vždy tu pravou. Prodám plně vybavenou novou bednu s nářadím , která plní zároveň funkci závaží.


Závaží o hmotnosti od 3do 8kg, uchycení do 3-bodového závěsu, případně za příplatek uchycení do pevné konzole. Dílenské boxy a organizéry, skříňky na nářadí či závěsné stěny jsou nezbytné pro udržení pořádku v autoservisu nebo dílně. Ideálně se hodí pro uskladnění nejen nářadí či přípravků, ale i spojovacího materiálu a dalších potřeb. Bino barevná bedna s nářadím , dílná u pinkorblue.


Od 8Kč poštovné zdarma Rychlé doručení Nyní pohodlně nakoupit na webu! Nákupní seznam představuje seznam produktů, které se Vám líbí nebo Vás zaujaly v naší nabídce. Tento seznam slouží jako pomůcka pro objednávání.


Seznam nářadí: sada profi šroubováků (7ks), sada profi dlát (8ks),. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Bedna s nářadím PRO III. Nechceme, aby zákazník, který nám vkládá důvěru tím, že nakoupí Rozkládací skříňka, bedna s nářadím , sada kusů - JONNESWAY C-3DH2v našem obchodu, měl při případné reklamaci nějaké výdaje.


Všechny informace o produktu JaBaDaBaDo bedna s nářadím růžová, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze JaBaDaBaDo bedna s nářadím růžová. Vystavit v této kategorii.

Aukro Dům a zahrada Nářadí Ostatní. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli. Na boku odkládací s chránka. Krásná dřevěná dětská bedna s nářadím v modré barvě je skvělým dárkem pro děti od let.


Obsahuje částí, které rozvíjí motoriku a stimulují ke hře. Odesilame take na Slovensko pres Zasilkovna. Sk BEDNA S NÁŘADÍM - DÍLNIČKA Dílnička - kufřík s nářadím. Nádherný dárek pro malého kutila!


Viz foto,auto plne funkcni, pres zimu normalne jezdilo. Jedna se o kompetni sadu vc trochy paliva, ovladace (ma trochu ulonenou plynovou packu), bedna s potrebnym naradim,zhavitka. Kufry a pořadače na nářadí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky