čtvrtek 29. října 2015

Broušení sklenic

Vidlákova sklenice - broušení okraje sklenice Vidlák. Unsubscribe from Vidlák? Nabízíme Vám broušení skla, skleniček, půllitrů, sklenic , frťanů a pohárů na zakázku. Navštivte naše webové stránky.


Prodej a výroba skla na zakázku. Broušení do skla se uplatní i při zasklení terasy, zasklívání balkonů nebo zimní zahrady.

Při strojovém broušení do skla umíme dosáhnout vysoké přesnosti. Dárkový set -sada whiskových sklenic a klasické whiskové láhve v dárkovém balení. Prestižní dárek pro obchodní partnery , kamarády a přátelé.


Na zakázku Vám vypískujeme loga firem, klubů, erby měst,věnování a mnoho jiných motivů. Dále popisujeme reklamní a dárkové předměty, zrcadla, skleněné výplně, kovové štítky. Ruční broušení šroubovitého vrtáku pro mobilní aplikaci Strojník pro Android. Nabízíme ruční pískování sklenic na víno, nealko sklenic , hrnečků, půllitrů, misek, karaf a váz.


Motivy k jubielu, svatbě, narozeninám, firemní loga nebo jen tak pro radost.

Motivy můžete kombinovat s textem nebo jinými motivy v nabídce. Vyberte si motiv nebo styl písma a zboží, na které si budete přát pískovat. Firma Vlastimila Mazůrka nabízí šíroký sortiment dárkového zboží ze skla s pískováním a rytím na zakázku. Pořádáte firemní večírek a chcete opatřit skleničky na sekt decentním firemním logem?


Nemáte-li vlastní zboží, skleničky Vám dodáme. Můžete si je vybrat v níže připojeném souboru ke stažení. Minimální množství je uvedeno u každého typu sklenice. Výběr sklenic , karaf a džbánů.


Vyberte variantu nápojového skla s tímto motiveAngela 3ml vínná sklenice (19) Angela 2ml vínná sklenice (19) Angela 1ml šampus sklenice (19) Angela ml likér sklenice (15) Lara 4ml vínná sklenice (11) Lara 3ml vínná sklenice (11) Lara 2ml vínná sklenice (11) Lara 1ml šampus sklenice (11) Lara 1ml pivní sklenice. Jak pískování, broušení , tak i gravírování na půllitr způsobuje mírné vyhloubení motivu do skla. Proto samotné rytí na půllitr nebo skleničky vydrží stejně dlouho jako skleničky samotné a takový dárek do domácnosti může sloužit řadu let. Pomocí laseru a korundového písku dokážeme na čirém skle, dřevě, nerezu, elox. Vygravírovat lze firemní loga, pamětní a jiné slogany, nápisy, jména, obrázky i fotografie.


Svatební skleničky jsou krásnou upomínkou na svatební den. Vždyť, která svatba by se obešla bez novomanželského přípitku. Křišťálové sklo a ruční pískování jmen a data svatby ze sklenic dělá jedinečný dárek nejen pro novomanžele, ale třeba i pro rodiče.


Prodám sad broušených křišťálových skleniček.

Všechny mají stejný vzor broušení. Tři sady jsou v plném počtu ks bez poškození. Cena plnopočetných nepoškozených sad je 7- 8Kč za sadu, cen. Galerie obrázků pro rytí na sklenice - DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY Část z nabídky motivů určených pro broušení do sklenic.


Gravírování sklenic na víno. Popis dárkového skla laserem. Z Strojírna je renomovaným výrobcem vysoce přesných brousících strojů pro broušení otvorů a přilehlých čel i vnějších válcových ploch a speciálních brusek pro broušení extrémně přesných malých otvorů vstřikovacích čerpadel a trysek, broušení keramiky apod.


Největší rozmach českého skla přišel v období baroka, kdy vzniklo čiré sklo s ozdobným dekorem, který byl původně odvozen od broušení drahokamů. Rytí a broušení se postupně dostalo do popředí a napomohlo vzniku pojmu český křišťál. Křišťál byl nejčastěji zdoben portréty, loveckými výjevy či ornamenty. Dárky, suvenýry a sportovní poháry ze skla. Sodné či sodnovápenaté sklo – běžné sklo, které se obvykle používá k výrobě sklenic , láhví a plochého skla.


Vyrábí se tavením sklářského písku se sodou a vápencem. Měkne již při teplotě od 5do 6°C. Křemenné sklo – slouží pro výrobu halogenových žárovek, zářivek a fluorescenčních mikroskopů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky