pondělí 26. října 2015

Automatický hrnec na vaření rýže phaks

Automatický hrnec na vaření rýže phaks

Skvělý pomocník v kuchyni díky tlaku v uzavřeném hrnci najednou připraví až porce lahodnější rýže. Díky tlaku v uzavřeném hrnci připraví daleko lahodnější rýži, která nebude lepit. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies.


Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Hrnec na vaření rýže Phaks l nejlepší cena, akce, sleva, Rýžovary levné, diskuze, recenze a hodnocení Hrnec na vaření rýže Phaks l Vážení zákazníci, vzhledem k aktuální situaci spojené s šířením viru COVID-jsme nuceni omezit provoz našeho obchodu. Plně automatický hrnec na vaření rýže o objemu lit. Tento hrnec je vhodný na přípravu rýže pro větší rodiny.


Jak vařit rýži v pomalém hrnci recepty, které budete milovat. Rýžovary jsou speciální hrnce na vaření rýže , které fungují na principu vaření v páře. Pokud máte tento pokrm rádi a chcete si usnadnit jeho přípravu, hrnec na vaření rýže je pro vás ideální pomocník do kuchyně. Rýžovar vás ušetří od připálených hrnců a rýže nevalné chuti. Vaření rýže ještě nikdy nebylo jednodušší.


O všechno se totiž od nynějška postará tento praktický kuchyňský pomocník. Součástí balení je kromě samotného rýžovaru s vyjímatelnou nádobou za slitiny hliníku ještě odměrka na rýži a vodu a také plastová lžíce. Najdete zde dva způsoby vaření rýže , které mám odskoušené. Ten první, je klasický, v hrnci. Je vhodný pro přípravu všech druhů rýže.


Můj syn, ale vše vaří v klasickém hrnci (asi hod.) nedále se to chuťově srovnat, dlouhé vaření je mnohokrát lepší. Dostala jsem k vánocům od rodičů pomalý hrnec , takže v tomto ohledu dlouhé vaření bude určitě dobré, ale nikde a nikdo neporovnává pomalý hrnec a vaření na plynu, které má hodně domácností. R vhodný recept a trochu praxe. Ne každá rýže se vám však podaří udělat stejně dobře. Ušetříte 6Kč s slevou.


Automatický hrnec na vaření rýže phaks

Je skvělý na přípravu zeleniny, rýže nebo třeba ryb. Jsem z něj naprosto nadšená, hrozně to šetří čas i práci. Já mám od Philipsu, stejně jako většinu mých kuchyňských pomocníků a, nevím jak ty ostatní, ale má takovou misku kam se dá koření a ta chuť se roznese všude po hrnci. Na osoby počítejme hrníček rýže.


Poté vodu s rýží osolíme, do oloupané cibule zapícháme několik hřebíčků, cibuli vrazíme do rýže , přiklopíme a necháme cca - minut vařit na mírném plameni. Po celou dobu vaření neodklápíme pokličku, počkáme, až budeme kontrolovat, jestli je rýže už uvařená. Hrnec pro přípravu rýže , polévek či kuskusu na páře z řady Sistema Microwave je vybaven lisovacím talířem, víkem, které se nezahřívá a nepřilnavou lžící na rýži.


Automatický hrnec na vaření rýže phaks

S výraznými uzamykacími klipy Sistema KLIP IT. Speciální hrnec na vaření rýže , pracuje na principu vaření v páře, vnější plášť z nerezu. Vhodný pro přípravu všech druhů rýže včetně rýže na Sushi.


Automatické vypnutí po dovaření a přepnutí na funkci Keep Warm. Ta drobnější, baculatá, krátká zrníčka rýže se hodí na všechna jídla, která mají kašovitou, krémovitou konzistenci. Tedy italská krémová risotta, mléčné kaše, kaše a základy pro rýžové nákypy, případně suši.


Tahle rýže totiž při vaření a míchání uvolňuje škrob, lepí se a houstne. Ahoj holky, prosím, asi jsem úplně tupá… Mám nový parní hrnec , jsem s ním moc spokojená, brambory nevařím už jinde, dokonce v něm ohřívám i párky (i z mrazáku). Chytrý hrnec uvaří i ohřívá. Součástí balení je automatický hrnec pro vaření rýže s kapacitou l, šňůra pro napájení, dále odměrka na rýži a plastová lžíce, která zabraňuje poškrábání povrchu hrnce.


Hrnec pracuje na principu páry a tlaku, díky kterému je rýže lahodnější. Pravděpodobně však v důsledku takto vysokého příkonu není tento hrnec vhodný pro pomalé vaření , neboť dochází k odpařování vody a šťávy a následnému připékání. Vybrali jsme pro Vás Elektrické hrnce. Kvalitní elektrický hrnec vám umožní vařit různé pokrmy a přílohy bez přidání tuku či oleje.


Poradí si s polévkami, masem či zeleninou a vzhledem k tomu, že příprava pokrmů je krátká, šetří i elektrickou energii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky