pátek 16. října 2015

Ošatka na chleba ostrava

I přesto, že se tyto ošatky vyrábějí ručně, nejsou příliš drahé. Využijete ji na kynutí těsta, uskladnění chleba , servírování pečiva i jako dekoraci. Ošatka oválná Staročech (kg) 25cm.


Tvar a struktura ošatky se otiskne do těsta a vytvoří tak klasický vzhled bochníku. Materiál: přírodní pedig. Pečete si doma svůj vlastní chléb tradičním způsobem?

Pak jistě potřebujete ošatku na kynutí chleba. Těsto si v ní před vložením do pece krásně odpočine. A až vytáhnete z pece teplý a voňavý chléb, nechte ho vychladnout v některé z našich ošatek na pečení chleba.


Posielam na dobierku alebo osobný odber. Bochník sa z nej dobre vyklápa a neprichytáva sa na steny ošatky. Stačí obaliť bochník v múke, napr. Vzor ošatky sa pekne otlačí do bochníka.


Oválná ošatka z pedigu na domácí oválný bochník chleba. Orientační váha chleba kg.

Pedigová ošatka na kynutí chleba tradičního tvaru. Rozrměry ošatek jsou vnitřní. Ošatky na kynutí těsta se vyrábí přímo v naší firmě v Morkovicích. Na chléb bych doporučovala ošatku pletenou ze silnějšího pedigu, takovou jakou používají pekárny. Dá se dobře udržovat, je kvalitnější a také má delší životnost.


Plastá ošatka : Dá se maximálně použít na upečený chleba nebo na odkládání jiného pečiva. Vyberete si u nás z široké nabídky ošatek na kynutí chleba. Ošatky ratanové (pedigové), proutěné, celulózové z mořské trávy. Kulaté, oválné, obdélníkové, trojúhelníkové.


V naší nabídce najdete ratanové a plastové ošatky na chleba , ve kterých vám těsto krásně nakyne. Plastová ošatka se zase lépe udržuje. Nechte v ní odpočívat těsto a ono vám krásně vykyne do požadovaného tvaru.


Pak už jen vložit do pece a popřát dobrou chuť. Váš domácí chléb můžete servírovat třeba na naší slaměné ošatce. Není možné zasílat na dobírku, platba pouze předem. Výdejna je uzavřena, zásilky expedujeme na adresu nebo je možné využít náš rozvoz po Praze. Může dojít ke zpoždění některých objednávek.


Standardní doba doručení je pracovní dny, nicméně v této situaci se to může prodloužit.

Pomůcky na kynutí a pečení chleba. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.


Kráječ na chleba Zelmer Prodám plně funkční kráječ na chleba Zelmer. Posunout inzerát Přidat do oblíbených.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky