čtvrtek 22. října 2015

Eta gratussino recenze

Firma Eta nám k otestování a nafocení poskytla robot Gratussino v bílé barvě. Starší recenzi na tento robot na našem serveru najdete zde. Možná se ptáte, proč dělat novou recenzi na stejný typ?


Eta gratussino recenze

Recenze jednoho z testovaných kuchyňských robotů. Stačí si tedy vybrat jen barvu. Staršie recenziu na tento robot na našom serveri nájdete tu.


Mozna sebe pýtate, prečo robiť novú recenziu na rovnaký typ? Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Společnost ETA patří mezi přední výrobce kuchyňských spotřebičů.


Eta gratussino recenze

Volbou multifunkčního kuchyňského robota od této značky proto můžete mít jistotu, že sázíte na osvědčenou klasiku, která vás nezklame. ETA GRATUSSINO MAXO II s bohatým příslušenstvím pro dokonalé vyhnětení těsta, umletí masa či máku. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Níže uvádíme ty nejpřínosnější.


Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Kuchyňské roboty ETA Gratus jsou známe svým ohromujícím výkonem a rozsáhlým příslušenstvím.


I díky tomu jsou již několik let za sebou oceněny jako - nejprodávanější roboty v České republice. Podívejte se, jak složit a správně používat lis na bobuloviny, ovoce a zeleninu ETA , který je kompatibilní se všemi kuchyňskými roboty ( ETA Gratus, Gustus, Gratussino , Mezo). Produkty ETA na jednom místě - Heureka.


V dnešním videu budu rozbalovat kuchyňského robota, s kterým budu pracovat v dalším seriálu, který bude pojednávat o vaření, pečení a řeznické výrobě v domácích podmínkách. Podobnost není náhodná, Gratussino navazuje na jeho úspěšnou konstrukci, ale je jednodušší a levnější variantou, proto jsem zvědav jak se zjednodušení projeví na. Užitečný pomocník pro vaši kuchyni je ETA Gratussino Bravo II.


Eta gratussino recenze

Díky planetárnímu systému míchání bude těsto dokonale vyhnětené a výsledek bude jednoduše ohromující. Můžete se těšit na bohatou výbavu, se kterou můžete šlehat, mísit a hníst těsto. Kuchyňský robot ETA Gratussino Bravo se 700W motorem, mísou, hákem, metlami a mlýnkem na maso v základním balení.


Navíc je možné dokoupit další příslušenství. Celý popis a technické parametry. Má velmi bohaté příslušenství, díky kterému můžete šlehat, mísit, hnětat, mlít maso, plnit uzeniny, tvořit masové kuličky Kebbe, protlačit strojové cukroví, strouhat i krájet a lisovat bobulové a citrusové ovoce.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Vysokú technickú a úžitkovú hodnotu produktov ETA zaisťujeme vďaka vlastnej skúšobni domácich spotrebičov a tímu odborníkov s dlhoročnou praxou. Tradícia Tradičná česká značka ETA , ktorá má na našom trhu svoje nezastupiteľné miesto, vybavuje domácnosti spotrebičmi a prináša do nich radosť už viac ako rokov. ETA Gratussino Maxo II má planetární systém míchání, díky kterému bude těsto dokonale vyhnětené a výsledek bude ohromující.


Osloví vás bohatou výbavou, se kterou můžete šlehat, mísit i uhníst těsto. Naši pracovníci se Vám budou snažit co. Gratussino Smart zaujme hned na první pohled nejen svým vzhledem, ale především funkcemi. Výkonný 8W motor se stabilizátorem udržuje nastavené otáčky i při velkém zatížení.


Robot disponuje planetárním systémem otáčení, který zaručuje efektivní zpracování surovin. W - motor se stabilizátorem. Pomůže vám šlehat, míchat nebo mísit těsto, ale i umlít maso, strouhat, plnit uzeniny či tvořit masové trubičky Kebbi, dokonce tento model obsahuje i mlýnek na mák. Ovládání je jednoduché a plynulé s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky