úterý 20. října 2015

Držáky polic

Nabízíme řešení pro moderní i rustikální interiéry. Konzoly u nás najdete dřevěné, plastové i kovové. Najdete zde mnoho produktových karet s držáky polic , přičemž doplňujícím sortimentem jsou i nábytkové policové podpěry. Nakoupit můžete konzolové držáky polic , které slouží spíše pro průmyslové (skladové) využití, nicméně také řadu designových prvků pro domácí interiéry či speciální držáky skleněných. Naleznete u nás samostatné policové konzoly v různých velikostech, ale i policový systém složený ze základního profilu a závěsných ramen.


Držáky polic

Tříděno podle: Porovnání výrobku (0) Zobrazit: 07. Vybírejte a objednávejte z pohodlí domova Za výhodné ceny jsou v naší online prodejně k dostání malé i extra malé držáky polic. Držák polic KAKADU malý ni. Avšak pořídíte u nás také střední a velké držáky. Sortiment výrobků tvoří i již zmíněné konzoly v mnoha variantách zavěšení, včetně skrytých a výklopných konzol.


Náš e-shop Kování, dvířka, kuchyně nabízí výběr z cca. U nás najdete kovové konzoly kasické, ozdobné, kované konzoly i moderní. Mohou soužit jako držáky na police z kovu, dřeva i plastu.


Držáky polic

Podpěry polic , konzole, držáky , úhelníky Profesionálním výrobcům nábytku, truhlářům a šikovným kutilům nabízíme kvalitní nosiče polic a také policové podpěry. Naše konzoly využijete v interiéru, úložných prostorách i kancelářích. Seženete u nás také závěsné podpěrné konzole nebo úhelníky, v odlišných barevných odstínech a různých velikostech. Zde naleznete: Nosiče polic , držáky polic Tukan, držáky skleněných polic , policové regály, policové skládačky.


Prohlédněte si naši nabídku a najděte si ty, jež se vám líbí. Tradičního vzhledu můžete dosáhnout se zaoblenými konzolami z černého kovu či bílého dřeva. Chcete-li něco modernějšího, zvolte hliníkové nebo robustní březové konzoly.


Nábytek na míru od SIKO KOUPELNY a KUCHYNĚ vás odliší. Plánování vám dovolí zvolit libovolné kombinace barev, materiálů, tvarů a kování nábytku, které se líbí právě vám. Kategorie počet produktů: 47. Policové systémy a podpěry. Závěsy, zástrče, konzole a držáky Zástrče a závěsy jsou další specifickou součástí katalogu Stavební kování , respektive nákupního oddělení Stavební prvky a materiály.


Najdete zde celou řadu zástrčí a závěsů, které Vám umožní uchycení dveří, dvířek, oken a polic. Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. PRO REGISTROVANÉ ZÁKAZNÍKY (ve staré verzi e-shopu) NUTNÁ NOVÁ REGISTRACE ! IČO), Vám bude poskytnuta sleva.


Držáky polic

Vážení zákazníci, na základě nařízení vlády České republiky jsme kompletně zastavili maloobchodní prodej zboží a služeb na všech pobočkách JAF HOLZ. Prodej dřevomateriálu a potřeb pro výrobu nábytku, jako jsou nábytkové kování a hrany, plošné materiály, truhlářské řezivo, kuchyňské skříňky, pracovní desky, laky, lepidla, tmely aj. Hlavní strana drobné doplňky a kování k výrobě nábytku podpěry dřevěných, lamino a skleněných poliček, polic a regálů, držáky a konzole pod police, neviditelné držáky , tukany, ikea police samonosné, poličky s neviditelným uchycením na zeď podpěry dřevěných, lamino a skleněných poliček, polic a regálů, držáky a konzole pod.


Vybavení obchodů, zařízení obchodů, ramínka, figuríny, torza, bysty, štendry, stojany, pulty, regály, nákupní košíky, obchodní interiéry, etiketovací. Vrtací šablona je určena pro přesné vrtání děr, nosičů polic , průměru mm. Zůstaňte s námi ve spojení.


Magnety,nosiče, držáky polic. Pelican L černý, 5-22mm. Detail Klipsy k policím vhodné pro různé druhy polic - skleněných a dřevěných.


Jsou vybaveny rozvíracími prvky, které zajistí stabilní upevnění polic různých. Elegance a vysoká nosnost jak pro dřevěné, tak skleněné police. Možnost doregulace při použití na nerovných stěnách.


Výrobek je patentován - pozor na plagiáty, které nemají na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky