středa 28. října 2015

Cestovní lahev na vodu

Lahve cestovní na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Láhve a zásobníky na vodu pro psy.


I pejskové musí dodržovat pitný režim a to nejen v horkých dnech.

Na výletech a na procházkách vám k tomu pomůže stylová a velmi praktická láhev na vodu pro psy z naší nabídky. Misku stačí z lahve odklopit a nebo odšroubovat a pejsek může rovnou pít. A to už stojí za drobnou životní změnu, co myslíte? Láhev na vodu dva v jednom, která se dá zároveň použít jako miska je ideální volbou na cesty a procházky s Vašim čtyřnohým kamarádem.


Díky poutku si láhev jednoduše připnete k opasku nebo za poutko a máte jí vždy pohodlně u sebe. Praktická cestovní lahev , která je zároveň i miskou. Ušetří místo a zároveň zjednodušší péči o pejska i během delších vycházek.


Lahev stačí naplnit vodou a potom na její hrdlo připevníte misku s víčke.

Skleněné lahve na vodu jsou většinou vyrobeny z nárazu odolného tvrzeného skla, tak že je jen tak nerozbijete. Poslouží mnohokrát a naše životní prostředí nijak neohrožují. Jsou určeny na vodu z kohoutku, na vodu která je. Nylonová miska pro psy o objemu l. Cestovni lahve na vodu. Je vhodná na vodu i krmivo.


Snadno se čistí a po použití ji lze snadno složit. Více informací od Kč. Ať už jdete sportovat nebo na výlet, nezapomínejte na pitný režim! Naše cestovní láhve jsou vyrobeny z lehoučkého tritanu, který vydrží i horší zacházení.


Zajistěte pro vaše zvířecí mazlíčky pitný režim a občerstvení stejně jako to máte vy. Láhev na vodu LAGOENA (l) - Květ života Přenosná láhev LAGOENA byla vyvinuta jako bezpečná cestovní revitalizační láhev. Najdete u nás lahev na vodu 1l, ale také láhve o objemu 5nebo 7ml.


CZK) Euro (EUR) Přihlásit se Vyhledávání. ELEKTRONICKÉ SOUČÁSTKY. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání!


Akva-Exo je internetový obchod s kamennou prodejnou v centru Brna (Úvoz 68).

Miska patří mezi základní potřeby pro každého pejska. Nabízíme vám široký výběr nerezových, plastových i kameninových misek i praktické cestovní láhve na vodu. LOCKLOCK Láhev na vodu Bisfree Eco 5ml, hnědá. Ať už placatky na zahřátí v mrazivé zimě, polní lahve na výlet do batohu, hydratační vaky pro sportovce, milovníky vysokohorské turistiky a vojáky, nebo kanystry na vodu do auta, na tábor nebo do kempu. V naší nabídce naleznete nádoby na vodu podle vašich požadavků a potřeb.


Uhaste žízeň s kvalitními nádobami na vodu. Nalgene, Aladdin, Sistema. Skladem 1modelů od oblíbených značek např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky