pátek 23. října 2015

Sáčky do vysavače electrolux jetmaxx

Balení obsahuje 5x sáček a mikrofiltr. Originá sáčky E20 S-bag. Sáček má plastové čelo. Tyto sáčky jsou plnohodnotnou alternativou k originálnímu výrobku.


Detailní informace o sáčcích do vysavače ELECTROLUX Jetmaxx serie.

Pytlíky do vysavačů ELECTROLUX Jetmaxx serie vyvinula a vyrábí česká společnost VACS FACTORY s. Hlavním podnětem pro vznik tohoto produktu byla skutečnost, že je často problém sehnat originální sáčky do vysavačů. Zásilka se sáčky pro vysavač Electrolux JetMaXX. Filtry jsou univerzální, snadno je přizpůsobíte vašemu vysavači zastřižením na potřebné.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Díky tomu můžou sáčky plnit funkci účinného filtru, který chrání vaše zdraví a prodlužuje životnost vysavače. Naše sáčky jsou kvalitní a odolné proti poškození.

Díky netkané textílii mají vysokou míru filtrace, jsou pevné a krásně vyplní prostor vysavače. Vaše peněženka vám poděkuje. Odesíláme je přímo z Electroluxu! Přihlášení Electrolux je súčasťou skupin. Klíčové vlastnosti sáčku do vysavače Electrolux E20OS s-bag Classic.


Internetový obchod nabízející sáčky do vysavače vysoké kvality za bezkonkurenční ceny. Tyto textilní sáčky jsou vhodné pro nejen vysavače s vyšším výkonem, mají výrazně delší životnost než běžné sáčky do vysavačů, lepší účinnost pro vysávání mikro částic a alergenů či roztočů, vysokou pevnost - nedojde k protržení sáčku při. Materiál: Netkaná textilie, filtračních vrstev. Unibag – revoluční sáček na všechny běžné vysavače. Kompatibilitu sáčku unibag zajišťují.


Filtr je univerzální, snadno jej přizpůsobíte vašemu vysavači. Papírové sáčky do vysavačů Electrolux JetmaXX a dalších. Plně nahrazují originální sáčky S-Bag, máme vždy skladem.


Rozměry sáčku do vysavače : 2x 1mm. Podlahový vysavač Electrolux JetMaXX ZJM 68FD který patří mezi dobře prodávané vysavače , nabízíme papírové sáčky.

Sáčky Electrolux JetMaxx S-BAG. Vysavač je vybaven hubicí s technologií Dust Magnet. Díky speciálnímu tvaru nehrnete prach před hubicí, ale je ze předu a po stranách nasáván do vysavače. Hubice má navíc nízký profil, takže se dostanete i do těžko přístupných míst. Kvalitní antibakteriální netkaná textilie.


Nejlevnější e-shop Nippon CEC - domácí spotřebiče. Zboží za akční ceny, slevy. Nejprodávanější sáčky do vysavače za jedinečnou cenu, alternativa originálních sáčků s-bag. A Filtr pro S-Bag vysavač DOPRAVA ZDARMA po celé ČR na výdejní místo Zasilkovna.


HEPA Filtr HFPro AEG, ELECTROLUX , Philips, Zanussi a sáčky pro uvedený typ vysavače AEG, ELECTROLUX , PHILIPS, Zanussi typu S-Bag textilní 20ks ve dvou baleních sáčků značky JOLLY a 7ks příslušenství v. V balení je navíc filtr k zastřižení. Ve dvou baleních naleznete ks celkem tedy sáčků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky