úterý 27. října 2015

Excalibur moravská třebová ano šéfe

Jsme tu proto, abyste v hospodách nejedli blafy! Unsubscribe from Pepa Sis? Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je!


Excalibur v Moravské Třebové Další díl Ano , šéfe ! Nová série návratů do podniků, jež znáte z pořadu Ano , šéfe ! Kniha hostů se pyšní podpisy a fotografiemi slavných osob včetně nedávné oběti airsoftového atentátníka a leckdo uvádí, že si náramně pochutnal. Jenže to jsou zápisy z let dávno minulých. V době natáčení Ano , šéfe na tom byl podnik o poznání hůře.


Vzpomínáte na všechny restaurace, které se tohoto projektu zúčastnily? My pro vás připravili jejich výběr a není nic jednoduššího než si vybrat tu, která vám je nejblíže a jít potěšit své chuťové pohárky na místo, kde zasahoval gastronomický guru Zdeněk Pohlreich. Pharrel Williams - Happy ( Czech Republic is HAPPY) - Duration: 3:22. Na náměstí nevidí ani jednu restauraci. Když Zdeněk Pohlreich dorazí do Moravské Třebové, je v šoku.


Cíl jeho cesty leží v jedné z bočních ulic hezkého městečka. Moravská Třebová je místo na půl cesty mezi Západem a Východem a mezi Severem s Jihem. Na rozlehlém náměstí není ani jedna restaurace a zbylé se nacházejí skryty kdesi v útrobách starých uliček. Podniky, které prošly populárním pořadem se Z. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns.


Sme tu preto, aby ste v reštauráciách nejedli blafy! Dnes však v kuchyni panuje anarchia a rezignácia. Majiteľa ovládajú emócie a hostia už radšej ani nechodia. Created by Ondřej Kube. Pokud máte rádi pořad Ano , šéfe ! Nezmeškajte aktuálne vysielanie zábavnej relácie Ano , šéfe ! Zobrazte si prehľad vysielaní v TV programe od SME.


Aby naše stránky správne fungovali, je potrebné mať zapnutý Javascript. Více zjistíte na portále České hospůdky. Interiér je stylizován do středověké krčmy, v krbu plápolá oheň, pod barem prýští pramen z kašírované skály a skví se další meč – a mezi tím vším si zoufají provozovatel Josef Sís a jeho partnerka.


Podaří se vrátit podniku čest a slávu? Kdo nevesluje, ten jde přes palubu, říká mu nekompromisně. Jak podnik šlape, to prostě záleží jen a jen na majiteli.


Dnešní díl pořadu Už dost, šéfe ! Zdeňkem Pohlreichem v roli gastronomického revizora bude z několika důvodu velmi netradiční. Jedním z důvodů bude ten, že v tomto díle navštíví dvě restaurace, které obě patří k tomu nejlepšímu, co Zdeněk v populární sérii Ano , šéfe ! Těšit se tak můžete na opětovnou návštěvu U Štěpána a U. Připomeňte si, jak Šéf. Foursquare utiliza cookies para proporcionarte una experiencia óptima, personalizar anuncios que puedas ver y ayudar a los anunciantes a medir los resultados de sus campañas publicitarias.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky