pátek 9. října 2015

Plastový box

Díky průsvitnému provedení boxů budete mít dobrý přehled o tom, co máte uloženo v box. Univerzální pomocník k úschově věcí. Zobrazit veškeré produkty.


ShopIsle Za podpory WordPress. Pokračováním užívání této stránky souhlasíte s po. Průhledná varianta pro… od 2700.

L litrový úložný plastový box se sklopným víkem. Skladovací plastový box s víkem W Box L na kolečkách je ideální na hračky, oblečení, menší předměty a mnoho dalšího. Voděodolné boxy Scuba vyřeší váš problém se skladováním předmětů ve vlhkých nebo přímo záplavových oblastech. Boxy jsou využívány pro skladování menších výrobků, polotovarů, potravinářských. Větší plastový box s úložným prostorem o obsahu 4L.


Brightwood odkládací box umožňuje pohodlně uložit vše, co chcete mít po ruce na vaší zahradě. Plast vzor - imitace dřeva. Zelené veko chráni obsah pred prachom a zacvakávacie klipy ho chráni pred nechceným otvorením.

Potisk - motivy z animovaného filmu Disney Cars. Ideální box na uskladnění hraček či oblečení. Orion Box UH multi obd.


Ferplast Duna Multy Hodnocení: 5. K č 9Kč Velký prostorný plastový box pro morčata či zakrslé králíky. Box, organizér, krabička na korálky a komponenty. Detailní popis produktu. Tedy pokud Vaše ratolesti budou chtít :-) Součástí boxu je plastový pořadač k třídění a ukládání kreativních dílků.


Rozměry boxu: 39x35xcm. Praktický a často využívaný box s účelným víkem, které je opatřeno bezpečnostními uzávěry proti samovolnému. Kam potom uklidit stavební kostky?


Ideálně do tohoto plastového průhledného boxu. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Stohovatelný plastový box 3M Stohovatelné plastové zásobníky v nejvyšší kvalitě - vysoká stabilita a únosnost, testováno při násobku max.


Kancelárske potreby - internetový veľkoobchod s garanciou dodať kancelárske potreby ako kancelársky nábytok, kancelársky papier, kancelárska technika, občerstvenie a drogéria zajtra alebo zadarmo až do vašej kancelárie po celej SR! Praktický odkládací box umožňuje pohodlně uložit vše, co chcete mít po ruce na vaší zahradě. Vyznačuje se velkou kapacitou, díky tomu se do něj vejde například - zahradní nářadí, polštáře nebo přikrývky.


Jeho montáž je velmi jednoduchá a nevyžaduje žádné.

Schází vám na zahradě úložný prostor? Zahradní úložné boxy vám jej poskytnou, objemný a uzavíratelný, chráněný před rozmary počasí. Dřevěné či plastové zahradní úložný boxy jsou vhodné na podsedáky, prostírání, zahradní náčiní nebo hračky vašich dětí, které je tak už nebudou muset nechávat ležet různě po zahradě. Vhodný na drobné zboží, nebo na drobnosti potřebné při práci.


Nabízíme ve dvou barvách, bílá a modrá. Víceúčelový stylový box na oblečení, písemnosti, potraviny a mnoho dalších věcí. Velikost boxu je 1litrů.


Výběr máte z více velikostí Style ABC. Vyberte si praktický plastový nábytek nejen do domácnosti. Elegantní plastové skříně a zahradní úložné box z kvalitního materiálu vynikají svojí pevností a odolností i vůči nepřízni počasí a nízkým teplotám. Sprchové boxy - koutek plný relaxace.


Pokud se rozhodneme pro sprchový box , odpadá nám nutnost obezdívání sprchového koutu, tedy spoustu peněz a práce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky