úterý 27. října 2015

Cestovní miska pro psa

Cestujete rádi a berete s sebou často i vašeho čtyřnohého miláčka? V tomto případě byste určitě ocenili super vychytávku, kterou je cestovní miska pro psa. Pokud se chystáte na nějaký celodenní výlet s vašim pejskem, musíte počítat s tím, že váš mazlíček bude vyžadovat během cesty kromě pamlsků také nějaké. V této kategorii naleznete cestovní misky pro psy, misky mají výhodu v tom, že jsou lehké a snadno skladovatelné.


Pro obří plemena pak volíme misky nad l. Pro pejsky, kteří se krmí rychle, jsou vhodné těžší keramické misky nebo misky s nepravidelným tvarem dna, který krmení zpomaluje.

Pro velké psy jsou vhodné vyšší bary, kdy se ke krmení nemusí příliš ohýbat. Nabízím nové a nepoužité cestovní misky pro psa. Je to dvojmiska sešitá dohromady. Do jedné dáte vodu a do druhé granule. Předání osobně (okolí Chrudimě) nebo poštou, případně kurýrem.


Inzerát platí do smazání. Mrkněte i na mé další inzeráty. Již nemusíte s sebou nosit neskladnou pevnou misku.

Cestovní miska pro psy je vhodným doplňkem při procházkách se psem. Můžete ji tedy poskládat a jednoduše sbalit. Navíc, díky nepromokavému zátěru nehrozí, že by voda z misky prosakovala.


Vybírejte z nepřeberných rozměrů a kvalitních materiálů jako plast, keramika, kov, nerez či beton. Jednobarevné i pestře vzorované. Pokud nastane situace, že při cestování nebo na procházce Váš pejsek dostane žízeň, tak Vám pomůže cestovní miska pro psy.


Protože i psi by měli dodržovat pitný režim. U Zoohit nabízíme velký výběr cestovních mističek. Vybrat si můžete z několika typů. Hunter, Hurtta, Kiwi Walker a dalších.


Na cesty nezapomeňte přibalit svačinku i pro svého psa. Misky a zásobníky pro psy. Zvlášť při dlouhém cestování mu snadno vyhládne a vyschne v krku. Pokud máte doma psa , který příliš hltá, pořiďte misku proti hltání.


TIP jak vybrat správnou misku: Psi do kg, miska od do l. Beco Bowl Travel Pink S cestovní miska pro psa. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nobby cestovní chladící miska na vodu pro zvířata 3ml Cestovní neoprénová chladící miska pro zvířata. Hurtta cestovní miska skládací Travel bowl 1L. Vyrazit na cestu je snadné!


Mnohé cestovní misky lze složit dohromady a cestovní misky na vodu jsou navrženy tak, aby se z nich voda ani v autě nerozlila. Nakupujte nyní cestovní misky pro psy za akční ceny na bitiba. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky