středa 21. října 2015

Stojan na víno bazar

Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Prodám dřevěný stojan na víno pro láhví a dva dřevěné stojany na víno pro láhví. Dřevěné stojany lze variabilně skládat.

Kovové stojany cena 10- za kus. Osobní předání na Praze Zličín. Je vhodný na skladovanie viacerých fliaš naraz ,možno uskladniť ks. Výška 1,šírka 1hrúbka 35. Obsahuje regálov,a na každý regál možno uskladniť fliš.


Pořiďte si domácí vinotéku. Je to speciální lednice na víno. Když máte dobrý sklep, stačí regál či stojan na víno. Je libo dřevěný stojan na víno nebo spíše ten kovový?

Zvolte až parametrů. Z užšího výběru si snadněji vyberete z nabídek ověřených e-shopů. Barbara Pivečková na Sbazar. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Do každého balíku totiž přibaluji Zpětný štítek, který stačí pouze nalepit na balík a odnést na poštu.


Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Navštivte největší a nejnavštěvovanější vinařský bazar v České republice. Obsah je chráněn autorským zákonem.


Skladom drevené, kovové alebo plastové stojany na víno. Stojany na víno - skvelý spôsob ako oživiť domácnosť a uskladniť zbierku vín. Obě věci jsou dílem uměleckého kováře. Možnost upravit na jakýkoliv.


Prodám atypický stojan na víno se zajímavou historií. Stojan na víno je výborným doplnkom do bytu alebo vinotéky. Drevené a kovové stojany na víno nájdete online na Bazar.


Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Maminky vědí, že stojan na víno stojí na eMiminu nejméně. Prezentujte svá vína v kvalitních stojanech.


This feature is not available right now.

Please try again later. Velký výběr dřevěných regálů na víno , mnoho druhů povrchových úprav. Regály na víno mohou elegantně doplnit váš interiér. Dreveny stojan na vino maximalne univerzalny a prakticky. Da sa stohovať na seba do reagalu, prenasať ako debničku,tašku jednou rukou, otvory pre fľaše su variabilne,stači uvolniť lano a zvacšiť obvod na hrubšie fľaše.


Nakládku zajistím ještěrkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky