pátek 9. října 2015

Prostěradlo mikroflanel 140x200

Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Ale jedná se mikroflanelové prostěradlo.


Rozdíl mezi těmito prostěradly je, že na prostěradlech mikroflanel je použitá nejnovější technologie, která zajišťuje, že je prostěradlo výrazně jemnější než mikroplyš, má větší hustotu chloupků, a proto více hřeje. Na pohled oba materiály od sebe rozeznáte jen stěží. Je oblíbenou volbou hlavně v zimních měsících.


Vyrobeno z kvalitního umělého vlákna, které je jemné, hřejivé a překvapí vás příjemnou lehkostí. Na povrchu má prostěradlo delší bezesmyčkový vlas, který je na omak příjemně hebký a. Nabízíme široký výběr prostěradel s rozměrem 1x 2cm. Vhodně vybrané prostěradlo je nedílnou součástí každé postele. Aby odvedlo dobrou službu, mělo.


Jsou opatřena gumou všitou v tunýlku, což velice usnadňuje jejich navlékání na matraci, na které oproti klasickým prostěradlům perfektně drží a neshrnují se. Styl skandinávský venkovský minimalistický moderní. Prostěradla jsou vhodná na.


MIKROFLANEL ) - natahovací s gumou - hřejivé - heboučké - prodyšné - výborná termoregulační schopnost - snadná údržba - vhodné pro alergiky, astmatiky - vhodné pro dlouhodobě ležící pacienty DOPORUČUJEME - NOVINKA ! Při výběru lůžkovin je velmi důležitý i výběr kvalitního prostěradla. To by mělo na matraci skvěle padnout a svou barvou dát vyniknout vzoru povlečení. PROSTĚRADLO FROTÉ 140x2. Složení: bavlna, polyamid. Díky polyamidu jsou prostěradla dokonale probarvená, drží tvar a jsou odolnější proti vytahání a oděru.


Prostěradlo mikroflanel 140x200

Majú vynikajúce termoregulačné schopnosti a ich hebučký povrch je príjemný na dotyk. Ať již u nás vyberete prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou a materiálovou stálost. Váš dotaz zodpovíme v nejbližším možném termínu, obvykle v nejbližší pracovní den. Odpověď Vám bude také zaslána na vyplněnou e-mailovou adresu.


Jeho devizou je především hladký a elegantní vzhled. Mikroplyšové povlečení, mikroflanel povlečení, mikroplyšová prostěradla z eshopu mikroplysovepovleceni. Free Shipping Available.


Oblečte svou postel do pohodlného prostěradla 140x2cm. Dvoulůžko či nadstandardní jednolůžko, obě varianty zastane postel o rozměrech 140x2cm. Ať už na ní budete usínat sami či ve dvou, bez pořádného prostěradla to nebude ono.


Jestli ale budete ulehat do bavelných jersey prostěradel, do hřejivého froté nebo dáte. Atypické rozměry 140x2,160x2a 200x2cm. Mikrofalnelové prostěradlo je velmi příjemné na dotek a vhodné na chladnější období. Mikroflanelová prostěradla do dětských postýlek 60x120cm.


Proč nakoupit mikrofalnelové prostěradlo právě u nás? Máme v nabídce velký výběr povlečení v různých velikostech, což znamená, že s jistotou najdete tu správnou soupravu, která bude vyhovovat vašim přikrývkám a polštářům. Naše povlečení vyniká perfektním zpracováním a moderními vzory. Vyberte si z klasické 1 bavlny, bavlněného saténu.


Jejich výhodou je nejen jejich snadná údržba, kdy se prostěradla nemusí žehlit, ale také jejich využití pro alergiky. Navíc, mikroflanelová prostěradla vynikají vyšší hebkostí, leskem a. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vybírat můžete z více než tří desítek barevných odstínů, takže zkombinovat prostěradlo s jakýmkoliv dezénem povlečení nebude problém. V naší nabídce najdete přes 1druhů povlečení.


Tradiční bavlněné plachty, oblíbené froté a jersey prostěradla, nebo třeba moderní mikrovlákno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky