středa 21. října 2015

Pánev wok recepty

Sbírka vyzkoušených receptů s fotkou a srozumitelným postupem pro začátečníky i pokročilé kuchaře. Pokud potřebujete pánev wok na indukci, můžeme vám doporčit všechny s výjimkou Tescoma SmartCLICK, kterou uživatelé na indukční sporáky nedoporučují. Máte doma wok a přemýšlíte, co v něm uvařit?


Snadná pomoc, na pultech knihkupectví se dají najít speciální kuchařky s recepty pro pánev wok. Inspirujte se nejlepšími recepty z asijské kuchyně, rozpalte wok a připravte třeba smažené nudle s kuřecím masem a hromadou zeleniny. Wok , to je univerzální nádoba na vaření.

Máme pro vás čtyři chutné recepty , ale jistě sami vymyslíte spoustu dalších variant večeře z jedné pánve. Ve woku se dá smažit, opékat, vařit a na bambusovém pařáčku i vařit v páře. V pánvi WOK můžete smažit, péct, dusit i vařit. V této části jsou recepty na jídla, která se připravují právě v pánvích WOK.


Zdravím, potřeboval bych poradit, kde bych na netu sehnal recepty na pánev wok ? Máte rádi exotická jídla nebo rádi zkoušíte nové originální recepty ? Pak někdy určitě vyzkoušejte tradiční i netradiční asijské speciality, nejlépe na revoluční wok pánvi, která je pro přípravu těchto pokrmů typická. Marinované maso (stačí min) osmahneme na olivovém oleji.

Pánev wok recepty , které budete milovat. Hotové maso dáme na stranu - nejlépe do síťované misky. Pokud nemáte wok , stačit vám bude i velká pánev s těžkým dnem, kterou se nebudete bát pořádně rozehřát. Recept je napsaný pouze pro jednu osobu.


Pokud vás bude jíst víc, znásobte suroviny, ale pracujte zásadně po jedné, nanejvýš dvou porcích. Pánev za žádných okolností nesmíte přeplnit. Litinová pánev Wok je nenáročná na údržbu a díky dobré tepelné vodivosti je vhodná například pro rychlé orestování masa. Na druhou stranu je výrazně těžší než pánve z jiných materiálů.


Oblíbená je též keramická pánev Wok , která je optimální pro zdravou a pomalou přípravu jídla. Na wok pánvi si rozehřejeme trochu oleje, přidáme naložené maso a orestujeme. Postupně promícháme, aby se maso dobře propeklo a přidáme sójovou omáčku.


Po - minutách přidáme na dlouho pokrájenou cibuli, sůl a pepř. Necháme ještě asi minut prohřát. Během dušení si připravíme omáčku. Vok panev recepty , které budete milovat. Wok nemůže chybět v domácnostech těch, kdo milují asijskou kuchyni.


Někdy se jí sice říká čínská pánev , ale uplatnění najde při přípravě specialit z celého světa.

TESCOMA má pánve wok také na indukci a dokonce i pro zapékání v troubě! Můžete zvolit moderní pánev , se kterou můžete vařit i na indukci nebo tradiční pánev s kulatým dnem určenou jen na otevřený oheň. WOK pánev by neměla chybět v žádné kuchyni.


Také máme v nabídce pánev wok s poklicí, která je velmi praktická na dušení. Pánev WOK , která se v Evropě zabydlela díky šikovným čínským kuchařům v restauracích, je tedy vlastně takový hybrid mezi evropskými hlubokými pánvemi a originální pánví WOK z Číny. Vybírejte pánev WOK podle vlastních preferencí.


Pokud jde o materiál, k dispozici máme litinu, nerezovou ocel a hliník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky