středa 28. října 2015

Suv auta srovnání

Jedná se o nejprodávanější SUV na trhu a jedny z nejprodávanějších aut u nás vůbec. Na rostoucí zájem zákazníků reaguje. Srovnání praktických vozů pro velké rodiny, které se v základní verzi vejdou do půl milionu.


Porovnat sedmimístné vozy. Srovnání vozů s vyšší světlou výškou vhodných pro městský provoz, které nepřekvapí vyšší o.

Automobily segmentu SUV a crossover prožívají v posledních letech až neuvěřitelný boom. Podle posledních dat bylo v Evropě za loňský rok prodáno více než tři miliony vozů patřící do tohoto segmentu. To znamená, že každé čtvrté nové prodané auto je SUV.


Vzhledem k tomu, jak jsou tyto vozy oblíbené nás zajímalo, které je tedy to opravdu nejlepší? Elektrické SUV z Číny dorazí do Evropy ještě letos. Výroba probíhá navzdory koronaviru. SUV pomalu, ale jistě vytlačují z nabídek jednotlivých výrobců auta s dříve běžnou karoserií hatchback, sedan či kombi.


Mají ale sportovně-užitková auta skutečně tolik výho že po MPV brzy dost možná vymažou i další automobilové segmenty?

Německý autoklub ADAC se to rozhodl zjistit u deseti dvojic, z nichž jeden. Proč srovnáváte velké SUV od Škodovky s kompaktními SUV od jiných výrobců? Očividně se srovnání třeba s Kia Sorento Škodovka bojí, že svým zaplaceným “novinářům” raděj dává instrukce, aby dělali z čtenářů idioty.


A ne, Kia Sorento opravdu není dvakrát tak drahá jak Škoda Kodiaq. Apple CarPlay – jak funguje, jaké aplikace podporuje a jaká auta jej mají? Mazda CX-nabídne výrazně větší kufr než trojka i vyšší posez. Testovali jsme ji s novým motorem Skyactiv-X18 který má spojovat to nejlepší z benzinu a nafty do jednoho.


Jaký je v reálném provozu? Po kliknutí na aktivní jméno každého auta objevíte jeho kompletní ceník, technické údaje a podrobné recenze. Pojďme se teď na nejlevnější SUV podívat blíže.


Osm z nich řadíme mezi malá SUV , obsadily příčky od osmé níže. Suzuki Ignis patří mezi miniauta, a naopak Dacii Duster už lze délkou karoserie zařadit mezi. Doporučujeme: Škoda Kodiaq vs. SUV — Srovnání klíčových vlastností.


Níže v tabulce najdete porovnání základního litrového tříválce 1. TSI s podobně výkonnými konkurenčními jednotkami.

Za pozornost stojí především srovnání s Mazdou CX-3. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Zatímco Škoda k výkonu kW (1k) používá.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jízdní vlastnosti a ovladatelnost tohoto SUV připomínají spíše hatchback, ale ty nejsou jedinou silnou stránkou tohoto povedeného auta. Dobrá je i spolehlivost – tedy pokud se někdo o auto pořádně staral a nebral ho jen jako spotřební zboží, které se o sebe postará samo a pak se vyhodí. I sebespolehlivější motor.


Esúvéčka jsou mezi zákazníky stále populárnější a to se týká nejen nových aut, ale i ojetin. Proto je dobré vědět, která auta se vyplatí kupovat z pohledu spolehlivosti. Hybridní auta kombinují elektrický pohon a klasický spalovací motor. Jejich výhodou je snížení spotřeby. Přinášíme testy, recenze a představujeme aktuální novinky na trhu.


Počet SUV se rychle rozšiřuje a tím pádem se otvírají i větší možnosti výběru pro jejich případné kupce. Dnes jsme se zaměřili výhradně na SUV s pohonem všech kol. V červnu nicméně meziroční srovnání ovlivnil fakt, že před rokem prodeje v Evropě výrazně rostly.


Existuje spousta zajímavých statistik, které vám mohou pomoci při koupi ojetého auta. Kategorie SUV je stále populárnější, a proto není od věci kouknout na spolehlivost těchto vozů, jakmile jim skončí tovární záruka. Nové SUV , které může být vybaveno třemi řadami sedadel, dokáže velikostí zavazadlového prostoru konkurovat větším autům. Zajímavostí také je, že po sklopení sedadel jen metru dlouhý Kodiaq nabídne jen o deset litrů menší kapacitu než SUV s největším kufrem na českém trhu.


Ostatní auta se bez problémů vmáčknou ke kraji a tramvaj může projet, ale vaše dva a půl metru široké SUV se vzezřením steroidy nacpaného kulturisty pruh pro tramvaje zablokuje. Všichni v tramvaji vás pak nenávidí a nejraději by vás lynčovali.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky