úterý 27. října 2015

Norma čsn 73 4201

Platí pro komíny, které jsou vedené uvnitř budovy nebo po její vnější stěně. Platí pro samostatné i společné komíny, pro systémové, individuální a dodatečně vložkované komíny, které jsou určené pro. Název anglicky: Chimneys and connecting flue pipes - Design, constructio.


Přesněji definuje a podrobněji stanovuje kontrolu a zkoušení komínů. Předkládaná norma je podle svého pojetí a obsahu dokonalou pomůckou pro projektanta a revizního technika. Velmi stručně a vyčerpávajícím způsobem uvádí bohaté názvosloví, které v oblasti komínů a kouřovodů je.

Výška nad vyústěním byla – pravděpodobně nedopatřením – stanovena tak, aby se v ochranném pásmu běžného bytového domu nacházelo okno. Velikost ochranných pásem na. Pokud zůstane orámovaná plocha prázdná, náhled normy není k dispozici. Za pozornost stojí i rozsáhlý soubor souvisících předpisů jak bezpečnostního a hygienického charakteru, tak stavebních, uvedený v Dodatku.


Rozbor této normy je nad rámec tohoto článku, takže musí. Tato norma se vztahuje na dokumentaci1) staveb ode dne její účinnosti. Tato nová norma platí pro navrhování a provádění spalinových cest a připojování spotřebičů paliv.


Nezobrazitelný cizojazyčný text! Construction of chimneys and flue-gas ducts and connecting of fuel consumers.

K velkým změnám zde dochází v oblasti materiálů komínů, ale i dalších článcích. Autor přednášky je osoba nejpovolanější - spoluautor normy. Obě komentované normy byly určeny zejména pro členy SKČR.


Táto norma platí pre opravy a rekonštrukcie komínov zhotovených pred 1. Stanislav Toman Autor seznamuje odbornou veřejnost s novelizovanou a rozsáhle revidovanou českou technickou normou. V současnosti existuje v České republice pouze jeden závazný předpis týkající se karem. Norma specifikuje, jak má vypadat spalinová cesta ze spotřebiče.


Komíny se společným sběračem se navrhovat nesmějí. Sběrač je místo určené k hromadění tuhých částí spalin. Povinnost postupovat podle uvedené normy je stanovena v § odst.


O izolaci kouřovodu hovoří článek 7. Předklad byl zajištěn Českým normalizačním institutem. Navrhování, provádění a připojování spotřebičů paliv komentuje nebo blíže vysvětluje některá ustanovení této normy a na příkladech a na obrázcích podrobněji upřesňuje způsob aplikace některých článků. Má stejný status jako oficiální verze.


It was translated by Czech Standards Institute. It has the same status as the official. Patří sem upřesňující požadavky na řešení spár v požárně dělících konstrukcích, upřesňující požadavky na kouřové zábrany a přesnější definici použití reaktivních (zpěňujících) požárních ochran stavebních. ESKÁ TECHNICKÁ NORMA ICS 91.


You may only have 1Designers.

Please remove some and try again. Learn more about real estate with Norma McCullough of Crye-Leike. The products of our company also comprise temperature sensors for the rubber and plastics industry. James E Cook is a resident of KY.


She will be deeply missed. Norma was a loving mother, grandmother, and great-grandmother.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky