čtvrtek 22. října 2015

Porcelánové pivní tácky

Vyrábíme originální, ručně dělané pivní podtácky. Neděláme sériovou výrobu tisíce stejných kusů, děláme malé série a děláme výrobu na zakázku. Ať se Vám tu líbí a pivo nám chutná ! Pivní tácky , porcelánové podtácky.


Vynikající odolnost, česká výroba a více než stoletá tradice.

To jsou konvice značek Langenthal, Lilien, G. Dodání a individuální zakázky. Rádi bychom Vám sdělili, že výroba a malba na porcelánové PIVNÍ TÁCKY , půllitry, jakéko-li sklenice je zhotovována v závislosti na Vaší objednávce, takříkajíc vytažena z ,,horké pece tj. Porcelánové pivní tácky kruh.


Podtácky porcelánové , které stále frčí. Pivni tacky vč potisku jsou odolné vůči mytí. Možnost výroby tácku s logem (od 1ks).


Vnější průměr 12cm, průměr vnitřního terče je 5cm.

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vítejte, právě jste se ocitly na stránkách sběratele pivních tácků a stojánků z Brna.


Nabízím vám možnost prohlédnout si celou moji sbírku na jednom místě v digitální podobě. Nechybí vám doma například ohříváček, otvírák nebo stylová přepravka? V této sekci naleznete vybavení a pomůcky, které by neměly chybět žádnému správnému pivaři.


Především si prohlédněte naši nabídku keramických pivních podtácků, které ochrání váš stůl i příjemně načatý pivní večer od zkázy. K tisku je používán velkoplošný ofset. Na této stránce jsou použity rámce, prohlížeč je však nepodporuje.


Stojánek na pivní tácky - nový model. S nový rokem jsme zařadili do výroby nový model stojánku na pivní tácky lp180ly. Na Vaše přání jsme na web umístili nejběžnější tvary.


Inzerát Staré porcelánové pivní tácky v okrese Prostějov, cena 200Kč, od G. Popis: Prodám cca kusů starých pivních tácků.

Chcete-li nějaké pivní tácky koupit, není nic snažšího než si vybrat z mojí nabídky, u jednotlivých tácků zaškrtnou možnost koupit a vyplnit objednací formulář níže na stránce. Již po třetí společnost Český porcelán, a. No ono se řekne tácek, existují různé pivní tácky , historické, papírové, barevné, s reklamou atd. My pro Vás máme porcelánové a to ručně malované! Zde jsou nafocené porcelánové tácky , které jsou v mé sbírce.


Tácky pod pivní půllitry z produkce Atelieru JM Lesov jsou ručně. Katalog pivních tácků České republiky, koupit pivní tácky na serveru Aukro. Benedikt 18- karlovarský porcelán, Hotelový porcelán – porcelánové řady a sety. Inzerát PORCELÁNOVÝ PIVNÍ TÁCEK v okrese Ústí nad Labem,. Okraj každého tácku musí být neglazovaný (pro zápis vypitých piv), tvar.


Zde naleznete mé chyběnky tácků, tzn. Nejprve byly pokládány štamgasty na sklenice s pivem pro chránění tohoto moku před všudypřítomným hmyzem (bohatší milovníci piva vlastnili porcelánové džbány odklápěcím víkem). Pokud máte stejné hobby a měli byste zájem o výměnu nebo vlastníte pivní tácky , které byste mi chtěli prodat či darovat, můžete mě kontaktovat zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky