pondělí 19. října 2015

Mikrovlnná trouba electrolux ems 21400 s stříbrná

S touto komplexní mikrovlnnou troubou vybavenou funkcemi na rozmrazování, ohřívání, grilování a vaření pokrmů zvládnete všechny kuchyňské výzvy snadno a rychle. Můžete v ní grilovat, vařit pokrmy nebo chystat zmrzlé potraviny na další zpracování díky funkci rozmrazování, podle váhy pokrmu. Ovládání je elektronické, snadno a přesně tak nastavíte všechny parametry. Pro přípravu můžete použít mikrovlny, gril, nebo kombinaci.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Stříbrná mikrovlnná trouba s grilem.

Elektronické ovládání je přesné, digitální displej umožňuje funkce, které zpříjemní obsluhu. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Po dnech užívání výrobku, přestala mikrovlná trouba fungovat, tak jsem nepočítal s tím, že u takové značky jako je Elektrolux, budu za dní vyřizovat reklamaci a budu onějaký.


Můžete si zvolit systém tepelné úpravy, který se pro připravované jídlo nejvíce hodí – mikrovlny, gril, nebo jejich kombinaci. Trouba má objem 1litrů a otočný talíř o průměru cm. Funkce Returntable zastaví nádoby na konci ohřevu do stejné polohy, jako při vložení.


Ucha hrnků a nádob jsou tak vždy v ideální poloze k bezpečnému uchopení.

Funkce displeje minutka k jednoduchému odměření času bez použití ohřevu. Po uplynutí času zazní zvukový signál. Provedení trouby je bílo-černé a dvířka jsou pro snadnější kontrolu připravovaného pokrmu. Z vaření udělá pohádku a kuchyni dodá designový šmrnc!


Užitečné programy pro vaření a ohřev doplňují báječné funkce. Nechybí ani gril, dětská pojistka a přehledný digitální displej. Mikrovlnná trouba volně stojící s grilem - Mechanismus otevírání dveří: Stlačením - Systémy tepelné úpravy: gril, mikrovlny, gril a mikrovlny - Automatické rozmrazovací programy podle hmotnosti vložených potravin - Knoflíkový ovladač k volbě výkonu - Vnitřní osvětlení - Průměr otočného talíře: 2mm - Příslušenství. Všestranná mikrovlnná trouba.


Výkon 8W je dostatočne vysoký aby zvládol bez problémov obslúžiť stredne veľkú domácnosť. Intuitivní mikrovlnná trouba pro rychlé a snadné vaření Doslova pár minut vás bude dělit od teplého jídla. Trouba se přehledně ovládá, je doplněna LED displejem, na kterém pohodlně sledujete, co se v troubě právě děje. Přehled dalších vlastností.


Ovládat jí můžete otočnými i ovládacími tlačítky. Oceníte také automatické rozmrazování, které Vám ušetří spoustu času a. Dále trouba disponuje automatickým rozmrazováním a volitelnou funkcí Economode, která šetří spotřebu energie tím, že vypne troubu minuty po konci ohřevu. Velké elektrospotřebiče. Typ : volně stojící Vnitřní objem (l): 18.


Dom ů Malé spotřebiče Mikrovlnné trouby idx: -. Vestavná mikrovlnná trouba s grilem Electrolux 6FLEX QuickGrill EVK8E00V Gril a mikrovlnný ohřev pro rychlé vaření Mikrovlnná trouba 6s integrovaným grilem.

Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Váš specialista na elektro, domácí potřeby a produkty pro kutily a zahrádkáře. Stačí objednat přes internet a doručíme zboží k Vám domů. Podívejte se na novinky v kategorii mikrovlnné trouby.


Kamenný obchod v Praze a Tachově.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky