pátek 16. října 2015

Malé skleničky na med

Sklenice a obaly na med. Nacházíte se v největším specializovaném obchodu s obaly na med a dalších včelích produktů. Nabízíme bezkonkurečně nejnižší ceny sklenic i víček. Při odběru celých palet je dopravné zdarma vč. Jedná se o velmi pestrou nabídku jak z hlediska tvarů, tak velikostí.


Med výborně chutná, má blahodárné účinky na zdraví a další skvělou vlastnost.

Oblíbené sklenice na med ČSV včela vám můžeme zaslat ať samostatně nebo balené po deseti s víčkem. V naší nabídce včelařských potřeb najdete různé sklenice na med. Podívejte se na obchod zavarovaci-sklenice.


Jsou to sice sklenice určené primárně na zavařování, ale mají šroubovací uzávěry, takže půjdou určitě použít i na med. Já jsem od nich kupovala sklenice jen tak, na výzdobu. Přikládám fotku jedné z menších skleniček.


Nádoby a obaly na med - Komplexní služby pro včelaře. Výkup vosku a voští, prodej veškerých včelařských potřeb, prodej hrubého cukru, sklenic, medoviny a včelích produktů. Malé skleníky (do 2cm) Zavřít filtr.

Anebo se podívejte na naší kompletní nabídku a pomocí filtrů vyberte skleník podle vašich představ. Designové skleničky od značky Crystalex určené na červené víno použijete při speciálních příležitostech. Díky vynikající brilanci a zvuku je popíjení vinného nápoje dokonalým požitkem pro všechny smysly. Objem a tvar by měly odpovídat nápoji, na který hodláte skleničku použít. Z kvalitních skleniček si lépe vychutnáte svůj oblíbený nápoj.


Velmi praktické jsou například skladovací sklenice s jednoduchým a zcela neprodyšným zavíráním na klip. Vejde se do nich přesně 5gr, ale stejně píšu na obal 480. Ahoj všichni, mám na vás prosbu. Nemáte někdo zcela zbytečné skleničky od dětských přesnídávek. Mám na mysli ty starší s kovovým víčkem, které se dají použít na zavařování.


Ty nové skleničky např. Hamánek se použít nedají. Nebo mě ještě napadlo, pokud by někdo měl víc skleniček od jihočeských jogurtů.


Popis: Dětské malé skleničky z let minulých. Nálezový stav viz foto. Ostatní - Retro sklenicky bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Prohlášení o shodě a specifikaci obalu zasíláme pouze na žádost zákazníka. Dárkové krabičky pro zabalení jakýchkoli dárků. Vybertne si kvalitní skleničky na panáky.


Z čirého bezolovnatého skla v hodného na mytí v myčkách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky