středa 21. října 2015

Sada nádobí tescoma triumph

TESCOMA nabízí hned několik skvělých sestav nádobí z prvotřídních materiálů a pro všechny typy sporáků včetně indukce. Sady nádobí na indukci. Nejprodávanější produkty z kategorie.


Sada nádobí TRIUMPH , 11. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno extra silným sendvičovým dnem a masivními celonerezovými úchyty. Sklonerezové poklice s otvorem pro páru umožňují dokonalou kontrolu vaření. Co by měla obsahovat dobrá sada nádobí ? Několik základních hrnců, kastrolů a rendlík.


Veškeré informace o produktu. Kvalitní kuchyňské nádobí je základ každé domácnosti. Prvotřídní materiály, nadčasový design, spousta užitečných funkcí a prodloužená záruka – to vše reprezentuje nádobí ryze české značky TESCOMA. Vhodné pro všechny typy sporáků – plynové, elektrické, sklokeramické, indukční Záruka let.


Nerezové hrnce jsou oblíbené pro svou mechanickou odolnost a dlouhou životnost. Prvotřídní nerez jim propůjčuje i další skvělé vlastnosti: jsou imunní vůči pachům a snadno se udržují. Jedenáctidílná sada obsahuje dva hrnce s poklicí, dva kastroly s poklicí, rendlík s poklicí a pánev Tescoma.


Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Nádobí je vyrobeno z ušlech. Doplněno sklonerezovými poklicemi s otvorem pro únik páry, který umožňuje dokonalou kontrolu vaření. Kastroly, hrnce, rendlíky… potřebuje je každý.


A protože máme opravdu bohaté kuchařské zkušenosti, sestavili jsme pro vás praktické sady obsahující to nejdůležitější kuchyňské nádobí , bez kterého se v kuchyni neobejdou ani úplní začátečníci. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kuchyňské nádobí se sklonerezovými poklicemi, masivními vodotěsnými úchyty, třívrstvým sendvičovým dnem a odměřovací stupnicí v každé nádobě. Náš tip Doprava zdarma. Termíny dodání jsou platné, pokud zboží objednáte nyn.


Skladové zásoby produktu. Svým lesklým moderním vzhledem a praktičností vám zpříjemní kulinářské práce v kuchyni. SADA NÁDOBÍ ECOPRESTO, dílů Představte si kvalitní, ale přitom cenově dostupné nádobí , které nepřipaluje, dá se v něm vařit téměř bez tuku a ještě fantasticky vypadá. Tentokrát jde o sadu hrnců, která získala podporu samotného britského šéfkuchaře Jamie Olivera, který doporučuje tuto sadu nádobí všemi deseti.


Ačkoliv je nádobí určen pouze pro indukci, splňuje všechna kritéria. Vnitřní povrch nádobí s charakterem. Luxusní kuchyňské nádobí s vysoce kvalitním nepřilnavým povlakem uvnitř i vně nádob je ideální pro každodenní intenzivní používání.


Mezi další přednost patří i existence velmi silného sendvičového dna, které se stará o skvělé rozložení tepla. To vše se kloubí v řešení od známé a hlavně lety prověřené značky Tescoma. Značkový e-shop spoločnosti TESCOMA ponúka originálne kuchynské potreby určené na varenie, pečenie aj stolovanie.


Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky