úterý 20. října 2015

Prosklená chladící vitrína

Velikost, objem či doplňkové funkce nejsou jediné důležité požadavky, na které byste se měli při výběru zaměřit. Zvažte, pro jaký účel je chladicí vitrína určená a jakou velikost potřebujete. Co dalšího je pro provoz důležité: Počet výstavních pater. Pro své uživatele nabízí.


V této kategorii naleznete prosklené výstavní vitríny s plnou viditelností různých velikostí a typů.

V nabídce jsou celoprosklené vitríny, rohové vitríny a vitríny se skříňkou v podstavci, vitríny s prosklenými policemi, či celým proskleným volným prostorem. Zpravidla jsou prosklené, a proto do nich můžete ukládat nápoje, které se chystáte konzumovat nebo jednohubky, chlebíčky a zákusky připravené pro vaši návštěvu. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů chladící vitrína.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Výhodná chladící technika. Nakupujte u nás levné a kvalitní lednice, mrazáky, výrobníky ledu či vitríny. Chlazení je zajišťováno nuceným o. Prosklené chladící skříně značek VESTFROST, NORDline a LIEBHERR přinášejí nízkou spotřebu a dlouhou životnost. Prosklené lednice jsou vybaveny řadou užitečných funkcí, ke kterým patří automatické odmrazování, LED osvětlení, teplotní alarm, ventilace a další.


Pultová chladící vaničková vitrína , nerezová, l. Chci levně nakoupit Více info. Prosklená pultová vitrína , celonerezové provedení, izolační skla. Poslední zákazník: , Nové sestavy.


Nábytek - Prosklena vitrina bazar. Vitrína je určena k prezentaci, uskladnění a prodeji potravin a nápojů. V elegantním černém provedení ze všech stran prosklená (izolovaná skla). Přední polovina vitríny je vybavena dvířky v oblém provedení s izolovaným sklem a osazena intenzivním 2x LED. Slouží k prezentaci a prodeji chlazeného zboží, jako je maso, lahůdky a cukrářské výrobky – zákusky, zmrzlina.


Nabízíme široké spektrum chladicích vitrín pro různé účely.

Najdete tu základní typy s rovným či. Bartscher - Vitrína chlazená dortová 7litru. Výparník v horní části vitríny.


Odtávání výparníku automatické s následným odpařením kondenzátu ze záchytné vaničky. Rozměry vitríny jsou 45×160×3cm. OBSLUŽNÉ CHLADÍCÍ VITRÍNY. Zaujaly Vás naše služby. Chladící panoramatická vitrína.


Snahou naší firmy je nabídnout obchodním partnerům co nejširší sortiment s důrazem na funkčnost, spolehlivost a hlavně nízkou cenovou hladinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky