úterý 14. srpna 2018

Eta vysavač

Vysavače ETA jsou tu pro každého. Příznivce osvědčené klasiky nezklamou dobře známé vysavače s hadicí, ať už se sáčkem či bez něj. Sáčkové vysavače nabídnou maximální výkon a efektivní zkrocení všech nečistot, bezsáčkové vysavače se pak pyšní vysoce účinnými filtry a možností vysávat i bez nutnosti dokupovat náhradní sáčky. Jeho síla tkví právě v silném motoru o příkonu 8W, přesto je úsporný a kompaktní svými rozměry.


Spolehnout se můžete také na vysavač ETA Adagio s extrémně účinnou filtrací, který se nezalekne koberců ani tvrdých podlah. Vybrat si můžete nejen z pestré škály vysavačů, široká je i nabídka k nim nezbytných.

V dílnách i domácnostech bude k nezaplacení víceúčelový vysavač ETA Poseidon, který hravě vyčistí koberce a díky speciální hubici s ním zvládnete i nepopulární mytí oken. V jeho vybavení najdete univerzální podlahovou hubici, parketovou hubici, turbokartáč, štěrbinovou a polštářovou hubici a mnohé další. Pro sáčkové vysavače ETA je typický silný sací výkon, nízká hlučnost a elegantní design, a tak vaši domácnost nejen zbaví prachu a nečistot, ale i potěší oko. Vysávače ETA sú tu pre každého.


Priaznivcov osvedčenej klasiky nesklamú dobre známe vysávače s hadicou, či už s vreckom alebo bez neho. Vreckové vysávače ponúknu maximálny výkon a efektívne skrotenie všetkých nečistôt, bezvreckové vysávače sa potom pýšia vysoko účinnými filtrami a možnosťou vysávať aj bez nutnosti dokupovať náhradné vrecká. Akumulátor V, provoz až min. Spotrebiče pre vašu domácnosť a osobnú starostlivosť s tradíciou viac ako rokov prinášajú vysoký štandard a inovácie do vášho domova.


Zárukou kvality je predĺžená záruka z dvoch na až rokov.

ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Uklízení nikdy nebylo rychlejší a jednodušší. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let.


Robotické vysavače ETA disponují v porovnání s klasickými sáčkovými a bezsáčkovými vysavači řadou moderních technologií a chytrých funkcí navíc, díky kterým si s úklidem poradí snadno a rychle. AAAA podlahové vysavače ETA ( A – energetická třída, A – třída na kobercích, A – třída na podlahách, A – třída ve filtraci) z rodiny Adagio, Canto II a MIO. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb.


Reklamácie do € vyriešime rovno na mieste. Mistrovským dílem jsou tyčové vysavače s mopem, které v jednom kroku vysávají, vytírají i suší, jako to umí třeba model ETA AquaMaster. Mezi opravdovými mistry rychlého a efektivního úklidu pak vyniká tyčový vysavač ETA Moneto AquaPlus, se kterým získáte hned tři šikovné úklidové pomocníky v jednom.


Moderné bezvreckové vysávače ETA sú vysokovýkonnými upratovacími pomocníkmi, ktorí nájdu svoje uplatnenie predovšetkým v domácnostiach s alergikmi. ETA venuje veľkú pozornosť dizajnu svojich výrobkov, čo z nich robí jedinečných a veľmi praktických pomocníkov. Tradícia Tradičná česká značka ETA , ktorá má na našom trhu svoje nezastupiteľné miesto, vybavuje domácnosti spotrebičmi a prináša do nich radosť už viac ako rokov.


V prehľadných rebríčkoch vám predstavíme NAJLEPŠIE VYSÁVAČE aj s ich parametrami. Prinášame taktiež rady a tipy, ako vybrať. Bezsáčkový vysavač ETA Enzo s vysokým sacím výkonem a moderním designem, HEPA filtry, akční rádius až metrů, s příslušenstvím. Recenze Sencor, ETA , Zelmer, Kärcher,.


ETA Milio je akumulátorový vysavač 2v1.

Můžete jej použít jako klasický tyčový vysavač nebo jako vysavač do ruky pro menší plochy a rychlejší manipulaci. Má V Li-ion baterii, která udrží vysavač v provozu až minut. Součástí vysavače je také držák s integrovaným nabíjecím systémem, který dobije akumulátor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky