pátek 10. srpna 2018

Výrobní štítky výroba

Free Shipping Available. Pokud nenajdete požadovaný štítek, nebo potřebujete poradit, vyplňte formulář Objednat výrobní štítek. VÝROBNÍ ŠTÍTKY Všechny produkty jsou zakázková výroba. Náhledy jsou podklady pro výrobu.


Náklady na dopravu: 16- Kč. Ceny a termíny dodání (do pracovních dnů) jsou platné pouze při objednávce přes e-shop.

Výrobní a přístrojové štítky. Nejčastěji přitom slouží štítky k technickému označování strojů, výrobků a zařízení, značení vozidel či součástek. Jedná se o hliníkové štítky. Trvanlivé štítky vhodné do náročných provozů.


Odolné proti nízkým i vysokým teplotám, rozpouštědlům a abrazivům. Aplikují se na stroje a výrobní celky. Tyto štítky lze stříhat na libovolný rozměr.


Dále děrujeme otvory a zaoblujeme rohy.

Volba materiálu a technologie výroby štítků se volí podle místa použití. Vyrábíme výrobní štítky a kovové průmyslové štítky. Na výběr tak jsou kovové štítky a plastové štítky. Pro výrobu štítků používáme různé materiály, dle Vašich preferencí.


S ohledem na použití či množství kusů Vám doporučíme nejvhodnější technologii výroby. Laserované výrobní štítky se také hodí do náročných provozů, kde však zadavatel netrvá na technologii gravírování. Jako materiál se používá nerezová ocel, eloxovaný hliník (především černý matný) a vrstvené plasty. Jsme výrobní firma která působí v oblasti tisku dlouhou dobu a můžeme nabídnout nepřeberné množství výrobních technologií a jsme schopni vybrat pro výrobu to správné řešení.


Disponujeme jak sítotiskem, což je základ tisku tak nejmodernějším digitálním tiskem. Za toto obdobie sme sa postupne prepracovali medzi špičku v tejto oblasti. Naša mnohoročná skúsenosť je zárukou, že pre Vás. Díky našim technologiím můžeme pro Vás zhotovit výrobní štítky jak ve velkých sériích, tak i co kus, to originál.


Případně opatřit otvory pro uchycení nebo samolepící vrstvou pro jednoduchou aplikaci. Mohou být vyrobeny z nerezového plechu leptáním nebo z hliníkového eloxovaného plechu, leptáním nebo potiskem. Další doplnění údajů do těchto štítků je. SAMOLEPÍCÍ HLINÍKOVÉ ŠTÍTKY.


Samolepka je vyrobena z tenkého hliníkového plechu a lepidla s tou nejvyšší adhezí.

Bývá to často technická samolepka informativního charakteru. Lze do ní razit, nebo dopisovat psacím strojem (třeba výrobní čísla). Tato samolepka má nejvyšší odolnost. Tiskne se sítotiskem, dá se sekat.


Možnost vnitřního i venkovního provedení. Hliníkové eloxované štítky jsou zárukou vynikající odolnosti a estetiky. Laserový popis je bílý, kontrastní, nesmazatelný.


Nabízíme kompletní výrobu kvali. Kovové a nerezové štítky potiskujeme pomocí sítotisku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky