středa 29. srpna 2018

Sušák na prádlo na zábradlí

Závěsný sušák na prádlo je ideální volbou pokud potřebujete šetřit místem. Dle typu sušáku je možné jej umístit na radiátor, balkon, vanu nebo zábradlí. Prostě tam, kde máte možnost sušák zavěsit.


Balkonový sušák na prádlo Varianta sušáku na zábradlí balkónu je obdobou sušáku na okenní rám. Sušák prádla jednoduše připevníte na zábradlí balkónu podle srozumitelného návodu. Kotvící mechanismus nevyžaduje žádné vrtání a tedy nepoškozuje zábradlí.

Sušák na prádlo můžete pověsit na jakékoli topení, na zábradlí balkónu nebo terasy. Hodí se na sušení utěrek, malého množství prádla - například při ručním přeprání. Snadno ho potom složíte a uschováte. Plastové závěsné háky jsou posuvné, můžete je zavěsit na topení nebo zábradlí až o šířce cm. Vhodné na vnitřní i vnější strany balkonů.


Možnost složení sušáku, aby nepřekážel, pokud se nepoužívá. Materiál: pozinkovaný kov. Vašeho přání, jedna šňůra může mít max.


Délka sušicí plochy m, rozměr sušáku 1x 1x 1cm.

Vhodný i pro delší kusy prádla, výška sušáku 1cm. Vyroben z nerezavějících materiálů. Sušák se sušící plochou m pojme až kg prádla.


Výhodou je konstrukce s antikorozní úpravou. Sušák má konstrukci z lakované oceli s antikorozní úpravou. Pro umístění na různé šířky stěny balkonu je sušák vybaven pevnými a nastavitelnými rameny. Jednoduché složení sušáku umožňují sklopná ramena.


Přenosný sušák pro vás máme ve třech provedeních a to rozkládací sušák , vysouvací sušák a sušák na prádlo věžový, který umožňuje věšení prádla do výšky. Pokud nemáte prostor pro umístění sušáku v místnosti, pak je dobrou alternativou nástěnný nebo závěsný sušák. Tento typ sušáku je prostorově. Vybírejte si Sušáky na prádlo podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Kvalitní sušák na prádlo Classic 1Solid od značky Leifheit s výklopnými bočnicemi nabízí m sušicí plochy, čili pojme až pračky prádla.


Disponuje otvory pro zavěšení ramínek. Zdarma sušák na prádlo Classic se hodí na zavěšení na balkon či okno. Vybíráme: Venkovní sušáky na prádlo (pokračování) Proč si pořídit venkovní sušák na prádlo ? Vybrat správný venkovní sušák vám může o dost ulehčit čas i energii.


Důležité je, abyste při výběru dbaly především na vybavení a velikost. Dbejte také na praktičnost, která může být spojena především s tím.

Sušit prádlo na balkoně má spoustu možností, podle toho, jestli máte otevřený balkon nebo uzavřený. Na otevřený balkon, který nemá po stranách pevnou stěnu ani strop, je vhodný závěsný sušák na prádlo na zábradlí a snadno sem přemístíte i rozkládací a věžové sušáky. Lze nastavit jeho výšku při větší zátěži.


Součástí je stojan do země a víka na zakrytí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky