pondělí 27. srpna 2018

My hotel lednice restaurace

If you like cafes, My Hotel is conveniently located near Cafe Chateau. If you’re looking for things to do, you can check out Zamek Lednice ( mi), Castle Greenhouse ( mi), or Minaret Lednice ( mi), which are popular attractions amongst tourists, and they are all within walking distance. At My Hotel , your comfort and satisfaction come. MY HOTEL je svou polohou , vybavením, i službami vhodný pro rodinnou rekreaci, oslavy i firemní akce. Leží v Lednici na Moravě, v srdci Lednicko-Valtického areálu.


Přímo pod okny pokoje proudí slepé rameno řeky Dyje a šumí Lužní les. Tento les i nedaleký zámecký park vybízí k procházkám a relaxaci. Z dálnice ve směru Brno - Bratislava odbočit na exitu č. Galant najdeme v obci Lednice na Moravě, v samotném srdci Lednicko-valtického areálu. Hotel nabízí kvalitní ubytování v zámeckém stylu s možností oddechu v hotelovém wellness centru a posezení ve vinném sklípku. Jeden z našich favoritov v destinácii Lednice Hotel Galant Lednice sa nachádza v Lednicko-valtickom areáli, zapísanom na zozname svetového kultúrneho dedičstva.


Ponúka vám ubytovanie v nefajčiarskych izbách s káblovým pripojením na internet a so satelitnou TV. V reštaurácii sa podávajú tradičné jedlá a patrí k nej aj. Najlepšie reštaurácie v Ledniciach, Česká republika: Pozrite si recenzie najlepších reštaurácií v Ledniciach na Tripadvisore a vyhľadávajte na základe kuchyne, ceny, polohy a ďalších kritérií.


The hotel belongs to the castle grounds and it is part of the national monument „zámek Lednice “ (the Chateau Lednice ). It originally served to guests of the royal family. There are a restaurant with an outdoor terrace, a pastry shop, a meeting room and the castle cellar. The newly renovated building offers a pleasant environment in the. Featuring a wine cellar and a restaurant with a terrace serving Czech cuisine, it offers free Wi-Fi and free parking.


Overlooking the park or the street, all rooms provide hardwood floors, a mini-bar and an LCD TV. A private bathroom with a. Pro hosty jsou připraveny moderní pokoje. Hotel svým hostům nabízí jedinečné možnosti v těsné. Součástí Zámeckého hotelu Lednice je také nekuřácká bezbariérová restaurace , ve které lze vychutnat kulinářské speciality a vybraná vína z Chateau Valtice - Vinné sklepy Valtice.


Před budovou hotelu je velká letní zahrádka, kde si ve stínu slunečníků můžete užívat nejen krásný výhled na zámek a park, ale i dobroty z cukrárny a restaurace , či vína z vinného. My Hotel se nachází v Lednici, v srdci Lednicko-valtického areálu. My Hotel , placeret som nr. Lednice og med bedømmelsen af på Tripadvisor. My Hotel , Lednice : Se anmeldelser fra rejsende, billeder og gode tilbud vedr.


Přejeme Vám rychlou zimu a budeme se na Vás těšit na jaře. My ale neházíme flintu do žita a pomáháme těm, kteří to nevzdali. Restaurace v ČR jsou až do odvolání pro veřejnost zavřené. Najdete u nás nejobsáhlejší katalog restaurací, kde pro vás stále vaří. Přístup: silnice z Lednice na.


Luxusní Hotel Princ Lednice nabízí nadstandardní ubytování v klasických pokojích i apartmánech, které … Celý popis. Snídaně zahrnuta v ceně. Lednice , restaurace , lednicko-valtický areál, Ano, šéfe!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky