úterý 28. srpna 2018

Philco americka lednice

Philco americka lednice

Kombinované chladničky Philco přinášejí nový rozměr chlazení. Oceníte dokonalý přehled a místo pro všechno. Na první pohled zaujmou čistým designem a kvalitními povrchy, které vytváří přitažlivou kompozici moderní kuchyně.


V dokonalé kombinaci mrazáku a chladničky PC4Adora Philco budete mít vždy dostatek prostoru (4litrů) i tak jsme však mysleli na další chytrá řešení. Díky domácímu baru, máte rychlý přístup k nápojům bez zbytečného otevírání celé chladničky a zvyšování její spotřeby. Zároveň vzduch mezi jednotlivými částmi necirkuluje. Nedochází tak k vysušování potravin, které jsou tak déle čerstvé. Vinotéky Philco umožňují uchovávat Vaše oblíbená vína s péčí, podobnou přirozenému prostředí vinného sklepa.


Stálou teplotu 5-stupňů pomáhají udržovat skleněné dveře se speciální ochranou proti UV světlu i chladné LED osvětlení, které efektně osvětluje vnitřní prostor vinotéky. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Spotřebič je v Nofrost provedení s nejoblíbenějšími režimy SuperCool, SuperFreeze, režim chlazení nápojů a režim Dovolená. Další úspornou výhodou je velmi tichý invertorový motor, na který PHILCO poskytuje 10-ti letou záruku. Filosofie tvůrců značky Philco by se dala tlumočit asi takto: Životní prostředí sice nedokážeme změnit ze dne na den, ale k jeho lepšímu stavu můžeme přispět postupně, třeba i drobnými činy.


Jedním z příkladů tohoto moderního a osvíceného trendu je nová řada vysoce úsporných praček PHILCO CROWN představující mimořádnou kvalitu péče o vaše prádlo. Přestože od lednice nečekáte velkou hlučnost, je třeba si uvědomit, že lednice běží neustále, takže v případě, že je umístěná v kuchyňském koutě, měli byste tento parametr zohlednit a na energetickém štítku se zaměřit i na hlučnost. Rádi bychom Vám představili společnost PHILCO , jež se po dlouhých letech vrátila na evropský trh s novinkami, které Vás určitě nadchnou. Především se dbá na to, aby domácí spotřebiče PHILCO měly vysokou kvalitu, rozuměly si s uživateli a hlavně, aby byly ohleduplný k životnímu prostředí, ve kterém žijete. Otevřeli jsme pro Vás novou vzorkovou prodejnu v Havířově.


Philco americka lednice

Přihlaště se k odběru novinek Chci být jako první informován o novinkách a výhodných akcích na PHILCO -ESHOP. Chladnička americká PX 5Philco. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Monoklimatické lednice PHILCO.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Vítejte ve světě americké lednice Philco. Ve výbavě nechybí beznámrazový systém No Frost, automatický výrobník ledu nebo odolný a účinný invertorový kompresor. Americké chladničky - Philco.


Nabízejí dostatek prostoru k chlazení i mrazení, osobitý styl a mnoho dalších praktických funkcí! Akumulační doba uvádí, jak dlouho po odpojení lednice od elektrického proudu (třeba v důsledku výpadku energie) vydrží potraviny v zamraženém stavu. Pomůžeme vám vybrat tu nejtišší a nejkvalitnější. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat lednici.


Beznámrazová americká lednice Philco s automatickým výrobníkem ledu, domácím barem, LED displejem a invertorovým motorem. Naším cílem je návštěvníkovi nabídnout recenze současných nejlepších produktů na českém trhu. Mimo to také obsáhlé a přitom srozumitelné informace o dané tématice. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Lednice philco najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky