středa 29. srpna 2018

Bosch hbg6750s1

Free delivery and returns on eligible orders. Gyártó által kötelezettség nélkül ajánlott ár, áfával. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Díky ovládacímu prstenci kolem TFT barevného textového displeje se symboly, je obsluha velmi jednoduchá. Porównaj ceny w sklepach.


Bosch hbg6750s1

D Hot Air: Perfect heat distribution for optimal at any level. TFT display and control: Easy to operate thanks to the control ring around the colored text display with symbols. TFT színes kijelzője könnyen kezelhető szimbólumokkal, pirolitikus tisztítással, fűtési móddal és autopilotnal.


Könnyítsd meg a főzést és szereld fel konyhádat modern, beépíthető gépekkel. Při běžném pečení spotřebuje cca kWh na cyklus, při horkovzdušném kWh na. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Při práci a úpravě jídel trouba pracuje se 4D teplým vzduchem.


Takto je zajištěna perfektní distribuce tepla pro optimální výsledky. AutoPilot je další funkce, která vás potěší. Postará se o to inovativní ventilátor, který rovnoměrně rozděluje teplo do celého prostoru trouby. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Návod je nedílnou součástí. SPOTREBIČE BOSCH PRE SLOVENSKÝ TRH SO ZÁRUKOU A AUTORIZOVANÝM SERVISOM. Bosch HBG 635BSod 54€ - Heureka. Na všetky spotrebiče máte možnosť po dobu zakonnej záruky bezplatne využívať autorizovaný záručný servis priamo u Vás doma bez potreby zasielať tovar späť k do nášho obchodu.


Ideális sütési program a kevert tésztákhoz, ropogós sültekhez, illetve felfújtakhoz. Sütéskor automatikusan bekapcsol és hűti a házat, az ajtót, valamint a belső alkatrészeket. Vybrat si muzete z druhu ohrevu, kam patri napr. Jeigu jums tai netrukdo, į šį pranešimą nekreipkite dėmesio. Olcsó HBG 6NS Beépíthető sütők árak, akciók.


Multifunkční trouba v en. Při zařizování nové kuchyně chcete mít v její výbavě jistě výkonné a kvalitní spotřebiče, které vám budou maximálně vyhovovat. Jedním ze základních doplňků je trouba.


Postará sa o to inovatívny ventilátor, ktorý rovnomerne rozdeľuje teplo do celého priestoru rúry. Rúra: A, multifunkcia (druhov ohrevu) vr. D horkého vzduchu, max.


C, LED displej, objem 71l, zápustné otočné voliče, EcoClean Direct na zadnej. Vásároljon Hivatalos forgalmazótól. Naša predajňa v Skalici je zatvorená.


V OC DOMOSS v Piešťanoch si môžete zakúpiť záhradnú techniku, vybavenie do dielne, bicykle a elektroinštalačný materiál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky