středa 22. srpna 2018

Plastový kýbl 30l

Lots of Lovely 30L Cup Bras. Great Range Of Sizes And New Styles. Feel Fabulous In Beautiful 30L Cup Bras That Really Support. Plastový kbelík 30l s víkem, pojistkou a uchyty.


Doporučuju si koupit 30l plastový kýbl na barvu z Bauhausu. Stojí 95kč a ventil za 65kč z eshopu (ještě jsem neobjevil jinde levněji – i když výrobce už ano) a je to přesně to samé, co 30l kvasná nádoba za 3v eshopech. Od kvasnic bych to radši stočil, abys to mohl pořádně promíchat. Já teda dělám dry hoping v. Krásný, estetický, plastový kbelík s výlevkou a dekorem Fashion, Červený lotos, o rozměrech 30xcm.


Vyroben z PVC a polypropylenu – pevný plast. Plastové kbelíky se šroubovacím víkem o objemu litrů jsou vhodné pro vysokoviskózní kapaliny (lepidla, tmely apod.), pastovité a sypké materiály. Kýbl v sobě obsahuje dva nezávislé boxy (lze je uložit i do mrazáku), která mají své vlastní. Malý plastový sud se šroubovacím víkem je vhodný k přepravě a skladování sypkých materiálů a kapalin. Hygienicky nezávadný plastový barel splňuje podmínky pro styk s potravinami - prohlášení o shodě.


Je tak možné jej využít také jako sud na pitnou vodu nebo na kvas. Zasílací cena není založena na počtu položek zboží, ale na položce zboží s nejvyšší přepravní cenou v rámci Vaší objednávky. Modular Bucket system přináší koncept klasického hranatého kýble na úplně nový level! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zde se nacházíte: Heureka. Nepřekáží, ale je vždy po ruce. Vestavný odpadkový koš o objemu litrů je ideálním. Nabízím 10litrové plastové kýble s těsnícím víkem.


Aktuálně k dispozici cca 35ks. Cena za ks 1- V případě zájmu či. Toto zboží je dodáváno jako balík a bude doručen za 2-dny. Vybírejte si Úklidové kbelíky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


RidgeMonkey Kýbl MODULAR BUCKET SYSTEM 30l XL. Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


VOD O NÁS NAŠE PRODEJNY VŠE O NÁKUPU NAŠE AKCE VAŠE ÚLOVK. Smetáky a úklidové pomůcky. Kbelík je opatřen plastovým uchem.


Vědro plastové krmné a napájecí s držadlem a úchyty l modré pro koně - koňské nárazuvzdorné krmné a napájecí vědro s kovovým držadlem a úchyty. Naše sklady v Dolních Věstonicích nám dovolují, Vám klientům v co nejkratším čase dodat objednané zboží. Dodání zboží na místo určení je naší další službou, kterou Vám nabízíme. Stavební vědra, kbelíky, vany, vhodné pro stavebnictví, dílny a domácnosti.


Odolné vůči nárazům, snadná údržba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky