pátek 24. srpna 2018

Nejlepší elektrický gril

Zejména při grilování masa oceníte, pokud má gril termostat a teploměr, výhodou je také indikátor nahřátí. Dobrému stolnímu grilu by neměla chybět odkapávací miska na tuk. Pokud z nějakého důvodu nechcete pořizovat elektrický gril , například kvůli nemožnosti připojení do sítě, nabízejí se plynové grily. Srovnáváme vlastnosti elektrických grilů, plynových grilů i grilů na dřevěné uhlí.


Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat gril.

Na zahradu můžete volit menší i větší gril , plynový i na dřevěné uhlí, a pokud máte na zahradě elektrickou přípojku, tak i elektrický gril. Na balkon se vleze řada menších modelů, pokud chcete grilovat jak venku, tak uvnitř, vhod vám přijdou menší elektrické grily, které se dají použít jako venkovní i stolní. Elektrický gril najde uplatnění jako domácí gril do kuchyně, na balkón nebo na zahradu. K zachycení přebytečného tuku slouží nádržka ve tvaru šuplíku a pro čištění je možné odejmout grilovací desky.


Jako první jsme mezi nejlepší plynové grily zařadili model Catara Party Point. Jedná se o cenově dostupný model, který na sebe dokáže strhnout pozornost nejednou vychytávkou. Tenhle gril na plyn nevyžaduje lávové kameny, protože na všechnu práci si vystačí dvojitý nerezový hořák se zapalováním a plynovou regulací.

Buď môžete používať gril elektrický (ak máte blízko miesto, kam môžete elektrinu zapojiť) alebo plynový, ktorý je vhodný pre začiatočníkov. Prípadne, ak máte určité skúsenosti, pokojne aj poriadny gril na drevené uhlie. Jedná se o ideální variantu pro ty, kteří hledají ten největší komfort bez ohledu na cenu produktu.


Když si chcete koupit elektrický gril , měli byste také zohlednit, jaký typ by byl pro vás nejlepší. V prvé řadě je to otázka na nožičky. Chcete stolní nebo zahradní elektrický gril ? Nejlepší na tom je, že elektrický gril můžete používat kdykoliv ve vaší domácnosti, odpadá vám též i složitá údržba a čištění grilu a nemusíte kupovat uhlí či plyn u plynového grilu.


Stolní elektrický gril. U elektrických grilů si můžete vybírat buď z kontaktních stolních grilů nebo ze zahradních grilů. Vybíráme: kontaktní gril.


Elektrické grily jsou v posledních letech stále více žádaným hitem. I za pár tisíc korun se dá pořídit dobrý elektrický gril. Připravili jsme pro Vás recenze těch nejlepších elektrických grilů na trhu. Na své si přijdete pokud hledáte zahradní elektrický gril se stojanem, stejně tak pokud hledáte stolní gril do uzavřených místností.


Recenze, test a rady jak vybrat a koupit nejlepší zahradní (plynový, elektrický , na dřevěné uhlí) gril.

NEJLEPŠÍ ELEKTRICKÝ GRIL. Chuť grilovaných jídel lahodí nejednomu milovníku jídel. Gril disponuje integrovanou teplotní sondou, která je největší chloubou tohoto grilu. S takovou sondou si vždycky připravíte steak podle vaší libosti. Grilování není v mnoha městech.


Sonda má možností nastavení dle druhu masa. Pro lepší přehlednost je gril vybavený LCD displejem, na kterém můžete. Jak vybrat elektrický krb. Na trhu v různých obchodech naleznete široký výběr elektrických krbů s různými parametry. Abyste byli schopni vybrat ten nejlepší elektrický gril , tak musíte nastudovat všechny důležité parametry, což může zabrat hodně času.


Jediné omezení plyne z jejich závislosti na elektrické energii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky