pátek 31. srpna 2018

Kilner zavařovací sklenice

Kilner zavařovací sklenice

Víčko se skládá ze dvou dílů, a to z uzavírací obruby a vnitřní části s těsněním. Specializuje se na výrobu skleněných lahví, dóz na potraviny a zavařovacích sklenic, které mají ikonický design. Svou popularitu si získala nejen velice kvalitním provedením, ale zejména retro designem, který již přes sto let zůstává nezměněn. Kdo vymyslel sklenice na zavařování? A nebaví vás shánět stále dokola sklenice , víčka nebo těsnění?


Kilner zavařovací sklenice

Víčka doporučujeme mýt ručně. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Skladem (ks) 1Kč bez DPH. Kilner je značka přesně pro vás. Sklenice zavařovací OKURKÁČ.


Hrdlo na víčka se závitem TWIST o pr. Rozměry: objem 7l, pr. Renowned Quality, Order Today! When Home Is The Space You Use For Work, Rest and Play. Browse Our Time at Home Heroes.


Kilner zavařovací sklenice

S tímto výrobkem si velice rychle a snadno doma vytvoříte vynikající dobroty napěchované probiotiky a vitamíny. Budou nejen skvěle chutnat ale taky úžasně vypadat. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Chraňte své ruce před spálením a doplňte svou sadu zavařovacích sklenic o praktického pomocníka, kterého budete milovat. Kleště mají ergonomický, pogumovaný úchyt.


Detail produktu Do obchodu. Je vašim koníčkem zavařování? Vybírejte z nepřeberného množství variant zavařovacích sklenic se šroubovacím uzávěrem či s uzavíratelným klipem. Meze se nekladou ani stylu sklenic,.


KILNER - PRECIZNÍ BRITSKÁ TRADIČNÍ ZNAČKA. Tak jako spousta dalších vynálezů se poměrně rychle dočkaly různých kopií. Přesto ale zůstávají dobře rozpoznatelným originálem s jedinečným kouzlem. Tyto sklenice se řadí mezi elegantní způsob nakládání oblíbeného hermelínu, čalamád nebo na marmeládu.


Tato sklenice je ideální pro skladovaní suchých potravin, všech druhů koření, na zavařování kompotů, jamů, zeleninových směsí, masa a je skvělá třeba i na domácí paštiku. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Kilner zavařovací sklenice

Objem zavařovací sklenice : l. Je vyrobeno ze 1 gumy a je opakovaně použitelné - až 10x (před každým dalším použití doporučujeme řádně sterilizovat). Vintage kulatá zavařovací sklenice Tyto elegantní a ojedinělé sklenice se hodí ať už na skladování potravin doma ale určitě můžete tyto zdobené sklenice naplnit například oříš. The chilly mornings and even colder evenings at this time of year call for only one thing, a delicious serving of hearty soup. Uzavírací spony jsou vyráběny z nerezavějící oceli, nedeformují se, a proto zaručují 1 těsnost.


Konzervováním potravin se tato rodina zabývá několik generací. Objevte nejen sklenice ale i doplňky nebo vychytávky od této velmi sympatické značky. Máme pouze omezené množství. Kvalitní nábytek a bytové doplňky z. Kompletní nabídka produktů z kategorie sklenice a hrnky ponúkaná pod značkou kilner , která je zárukou kvality. Prohlédnete si také další produkty v našem katalogu.


Akční produkty v kategorii sklenice a hrnky jsou označeny modrým štítkem. Produkty, u nichž máte možnost využít slevový kód jsou označeny zeleným.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky