pondělí 20. srpna 2018

Hotel lednice wellness

Hotel lednice wellness

Lednice - lázně v zahradě Evropy. Podívejte se na hodnocení od hostů a zarezervujte si ideální wellness hotel pro svůj pobyt. Veškeré moderní vybavení wellness a příjemné zázemí uspokojí potřeby všech hostů. The non-smoking hotel offers comfortable accommodation and thanks to the own unique iodobromine spring water provides therapeutic spa treatments at the highest level.


Hotel lednice wellness

Atmosféra Jižní Moravy Vás jistě okouzlí. Wellness hotel Jižní Morava. Dovolujeme si Vám představit nově otevřený design hotel ve Valticích - wellness hotel Besední dům, jenž byl vybudován od základech původního zájezdního hostince Besední dům, jehož původ se datuje na přelomu 18. Book your hotel online for the best rates. No extra fees, pay directly at the hotel.


Same or lower price guaranteed. The private bathrooms feature hairdryers. Wine tastings are held in the vaulted cellar of the Relax Hotel.


K dispozici jsou vám naše vybavení pokoje a privátní wellness. Má vlastní pramen léčivé minerální vody a poskytuje kvalitní lázeňské a wellness pobyty. Vám vrátí ztracenou energii a sílu a to vše díky odpočinku a lázeňským procedurám. Vás koupele, masáž, obkla zábal i cvičení. K tomu navíc volný vstup do bazénu a stravování formou polopenze.


Hotel nabízí kromě luxusního ubytování pro náročné hosty také pestrou nabídku léčebných a wellness procedur. Hotel nabízí kvalitní ubytování v zámeckém stylu s možností oddechu v hotelovém wellness centru a posezení ve vinném sklípku. Pro hosty jsou připraveny moderní pokoje. Hotel svým hostům nabízí jedinečné možnosti v těsné blízkosti jedné z nejvýznamnějších českých památek. Restaurace a Penzion U Fabu.


Swimming pool - indoor 9. The hotel has wellness facility. The rooms are clean and well-furnishe bathrooms are enourmes. Breakfast was mediocre, lunch and dinner is above average.


This hotel (OREA group) is situated in the south of Moravia in the middle of small city Pavlov, surrounded by vineyards, producing delicious Moravian vines. You also can visit near. Its restaurant serves traditional dishes and features a well-stocked wine cellar.


Hotel lednice wellness

All rooms feature deluxe bedding and have carpeted flooring. It offers luxury accommodation near the magnificent castle and a wide range of health and wellness treatments. Katarina Všechno Antonín Byli jsme velmi spokojeni, asi přijedeme zase Ivana klid soukromí Ivana Milý, vstřícný, usměvavý personál. Kli čistota dobrá strava. Lázeňský hotel Perla nedaleko kolonády pro vás připravil speciální ozdravný relaxační program se čtyřmi jodobromovými koupelemi a částečnou klasickou masáží.


Lázeňský hotel je dále vybaven komplexním balneoprovozem, který nabízí širokou nabídku léčebných a wellness procedur, restaurací se zimní zahradou, kavárnou a školící místností. Celý hotel je nekuřácký. Samozřejmostí je vlastní uzavřené parkoviště v areálu hotelu.


Hotel disponuje vlastní nekuřáckou restaurací s venkovní zahrádkou, odkud se nabízí překrásný výhled na klenot Jižní Moravy. Hostům poskytuje nadstandardní ubytování a plně klimatizované prostory. Původně sloužil pro ubytování hostů knížecí rodiny. Součástí hotelu je také restaurace s venkovní zahrádkou, cukrárna, kongresový sál a zámecký sklep. Proměňte ho na pár dní ve skutečnost.


Dopřát si můžete také wellness pobyt pro dva s vaší polovičkou nebo třeba s kamarádkou. TIP: Potřebujete rychle dobít energii? Vyrazte na levný wellness víkend.


Víme, ve kterých lázních a lázeňských.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky