středa 22. srpna 2018

Smažící pánev bazar

Smažící pánev bazar

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Smažící pánve , Gastro- bazar.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Popis: Daruji do dobrých rukou sklopnou elektrickou pánev ASCOBLOC pro gastronomické provozy na smažení, fritování, vaření knedlíků, polévek, gulášů apod. Osobní odběr po telefonické dohodě. Prodám smažící pánev německého výrobce MKN o objemu 120l. Vhodné pro umístěné na podezdívku nebo je po dohodě možné přidělat no.


Multifunkční elektrická smažící pánev ( vana l, olej l ). Nabízím multifunkční elektrickou smažící pánev s litinovou vanou, která je manuálně vyklápěna. Zařízení je v nerezovém korpusu. Kapacita vany je l, náplň o. Gastro bazar použitých nebo starších strojů a zařízení v nabídce buď v původním stavu nebo po dílenské opravě. Tento web používá soubory cookie. Inzerát smažící sklopná pánev cca.


Smažící pánev bazar

Popis: Prodám nerezovou elektrickou pánev o objemu cca 70l. Manuální i elektrické vyklápění. Podat inzerát bez registrace. Prodám plně funkční výklopná smažící pánev 40lt,60lt,80lt a 100lt.


Ve smažících pánvích je možné připravovat i základy pro výrobu omáček , gulášů a vaření různých pokrmů. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Pro rychlé smažení, grilování a pečení, a to i bez tuku. Poklice s termostatem, přibodované ucha.


Prodám elektrickou litinovou smažící pánev 80l rozměry vany: 88x67x18cm. Pánev je minimálně používaná, plně funkční. Funkční, odpojena, uskladněna možnost naložení popř. Málo použitá - vařily se v ní jenom knedlíky.


Elektro - Multifunkcni panev bazar. Profesionální sklopná elektrická pánev české výroby do gastronomických provozů na smažení, fritování, vaření knedlíků, polévek, gulášů apod. Luxusní vařící 14-ti dílny komplet zn. ZEPTER v reprezentačním hliníkovém kufru.


Komplet obsahuje : vařící nádoba pr. Podrobnosti k produktu. Je super pro rodiny všech velikostí, ale i pro single, kteří rádi jedí nebo připravují pohoštění pro své přátele. Nabízím profi plynovou smažící pánev vhodnou jak na smažení, tak na grilování.


Bohužel nevyhovuje našim účelům. Jakýkoliv dotaz ráda zodpovím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky