úterý 28. srpna 2018

Philco pdp 4

Zvlášť vhodným programem je minutový při teplotě 60°C. Její přední vlastnosti jsou: tichý chod dB, snadné ovládání a přehledný. An especially suitable programme is the minute programme at the temperature 60°C.


A particularly suitable program is minutes at ° C. Můžete si zvolit z nabídky mnoha programů, podle momentální potřeby.

Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie. Különösen előnyösen használható a perces 60°C-os mosogatás. A készülék előnyei: csendes működés (dB), egyszerű. Approximately were sold. Philco PDP návod a manuál.


Mala som plne zabudivanu umyvacku v linke, no potrebujem ju vymenit a chcela by som s nerezovym panelom, prednymi dvierkami. Dakujem vopred za odpoved. Je vybavena dotykovým ovládáním s LED displejem.

Je vhodná pro souprav nádobí. Nabízí programů mytí vč. Môžete si zvoliť z ponuky mnohých programov, podľa momentálnej potreby. Tlačidlo Delay (Odložený štart) – slúži na nastavenie odloženého štartu až o hodín 3. Svetelná kontrolka vybraného programu bude svietiť počas celého umývacieho cyklu.


Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. The corresponding program light control will be on thorough the washing cycle. A mosogató program választék segítségével mindig a legjobb programot választhatja ki.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze PHILCO PDP od ostatních zákazníků. Umyjete v ní až souprav nádobí.


Start mytí je možné odložit o 24.

Díky své nízké spotřebě se navíc řadí do úsporné ene. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. Programy: Předmytí 20°C.


Key features: quiet dB operation, easy control and easy-to. Elegantní stříbrná myčka PHILCO PDP vám efektivně ulehčí práci a zanechá vaše nádobí krásně čisté a dokonale umyté. Disponuje skvělými mycími programy, oceníte především program minut, který umyje vaše nádobí za.


Jej popredné vlastnosti sú: tichý chod dB, jednoduché ovládanie a prehľadný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky