čtvrtek 16. srpna 2018

Výroba nožů na zakázku

Aleš Vencovský - výroba nožů. Jako spousta kluků na vesnici jsem začínal s nožem ze dřeva. Přibylo pár let a pokročil jsem k práci pilníkem a pilkou na železo. V této době vzniklo pár zajímavých a skutečně ošklivých. Petr Třináctý Nožíř Vyrábím nože na zakázku.


Výroba nožů patří mezi mé hobby již pár let.

Zakázková výroba nožů. Jedná se o časově, technicky i finančně nejnáročnější činnost, kterou provádím. Zákazník si může sám navrhnout nebo zadat požadavky, podle kterých je vytvořen návrh nože.


Tento se po konzultacích mění do konečného výsledku. Vítám Vás na svych stránkách. Ruční výroba nožů , nože na zakázku , ruční výroba nožů , broušení nožů , ručně dělané nože, ručně vyráběné nože Brno.


Stálé a akční nabídky pro výrobu profesionálních nožů. O mně Nejdůležitější částí každého nože je čepel.

Na rukojetí nožů používám přírodní materiály - paroží z jelena a kvalitní dřevo. Sada kuchyňských nožů z nerezové práškové oceli M39 výchozí materiál o síle mm (tato síla je u hotových nožů pouze na začátku hřbetu). Tvrdost oceli je HRc. Kování je z nerezu a příložky vyrobeny ze dřeva Arizona Ironwood (Onleya tesota).


Celkové délky nožů jsou následující: Sujihiki- 4mm, Santoku. Všichni, kdo máte rádi nůž dobře padnoucí do ruky, pracovní nůž do lesa, na rybařinu nebo prostě jen tak, vítejte na mých stránkách. Realizaci výroby je možné uskutečnit i na zakázku. Ručně vyráběné kované nože na zakázku. Artyom, shotgun is universal language.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba 1. Národní nožířství, nozenazakazku. Jiří Hrála - knives by turtle,. Zdroj článku peremskyknives. Postupy výroby od 3D modelu až po finální odlitek. Jsme umělecká slévárna FutLab.


Postup výroby: - Nastavení 3D modelu - 3D tisk busty - Tvorba. Můžete mě najít též na facebooku na profilu Melicharek Knives , nebo na serveru Knife.

Doufám, že pro Vás návštěva na těchto stránkách bude inspirací a strávíte zde příjemný čas. Jsem výrobce nožů a kudel. Každý kus z mé dílny je originál. Standardně pracuji s nerezovou ocelí 1. Na lepení střenek u pevných nožů používám. Mimo produktů z paracordu, které nabízíme k přímému prodeji na eshopu vyrábíme mnoho dalšího zboží.


Pokud máte zájem o jakékoliv výrobky z paracordu, které nemáme v nabídce našeho e-shopu, neváhejte nás kontaktovat. Jestliže hledáte firmu s bohatými zkušenostmi a dobrými komunikačními schopnostmi, pak byste neměli firmu Jelínek minout. Vysoce kvalitní Finské čepele Lauri z úhlíkové oceli.


Záštity, hlavice a kování k dispozici v mosazi a alpace. Analýza oceli uhlíkové oceli: tvrzené HRC C- Mn- S- 0P- Si V- 1Cr- 54. Návrh na medaili Vám zpracujeme na objednávku nebo jej můžete dodat.


K medailím poskytujeme povrchové úpravy galvanickým pokovováním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky