pondělí 20. srpna 2018

Kameninový hrnec bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kameninový hrnec. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vybírejte z inzerátů.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Popis: Tři kameninové hrnce. Odběr v Brně, po domluvě v Praze. NABÍZÍM kameninový hrnec.


Možnost osobního předání: Chrudim. Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Prodám kameninový hrnec. Nabízím kameninový hrnec s uchy a pokličkou.


Kč předem na účet,na dobírku neposílám. Objemy: L, L, 1L. Pro více informací a cenu volejte na telefonní číslo, na e-mail ani SMS nereaguji. Součástí je poklička i zátěž.


P oměr plnění zeláku zelím je 95. Projděte si inzeráty kameninovy hrnec na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Email: chomacek3(zavinac)seznam.


Vyrobeno tradičním způsobem z přírodních materiálů. Keramická nádoba na nakládání zelí. V případě koupě možný v okolí dovoz. Kameninový hrnec do sednice Vloženo 13.


Možno využít na okurky, zelí, sádlo, aj. Bazar s nábytkem Ostatní. Nábytek - Novy hrnec bazar. Ručně vyráběný - točený na kruhu. Hrnec má hnědou glazuru.


Hrnce bazar Srdečně Vás vítám ve svém bazaru. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Hrnce na zelí (zeláky) různých velikostí. Prohlédněte si aktuální inzeráty hrnec. U nás najdete, co potřebujete.


Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky