pondělí 27. srpna 2018

Kalač fiskars safet x39

Díky výrobkům Fiskars bude tato činnost snadnější a pohodlnější než kdy dříve. Redukuje nebezpečí RSI (zranění z opakovaných rázů) a tlumí rázy při úderech. Zahnutá čepel usnadňuje zvedání špalků. Kalač Fiskars SAFE-T X39.


Povrch z polyamidu s kovovým kroužkem odolný proti nárazu. Násada zabraňuje vibracím. Vďaka výrobkom Fiskars bude táto činnosť jednoduchšia a pohodlnejšia než kedykoľvek predtým. Materiál je z kované a kalené oceli.


Minimalizuje zaseknutí ve špalku. Sekera štípací XSafe-T ( kalač ) pro velké špalky a dřevorubecké práce. Doprava zdarma Dárek zdarma Akce. Portál, kde nájdeš vždy čo potrebuješ za naj cenu.


Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Polyamidová hlava s kovovým kroužkem odolná proti nárazu tlumí vibrace a zabraňuje odlétnutí otřepů.


Hmotnost kalače je kg. Díky této štípací sekeře bude štípání polen snadnější a pohodlnější než kdy dříve. Dřevorubecký kalač se širokou čepelí je ideální na půlení špalků. Postrážte si pokles ceny produktu zadaním svojej e-mailovej adresy a ceny.


Akonáhle cena produktu klesne pod Vami stanovenú hranicu, pošleme Vám e-mail. Vyznačují se mimořádnou odolností a trvanlivostí v náročných podmínkách, stejně jako ergonomií a efektivitou při práci. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních.


Kálačka Fiskars SAFE-T X39. Stabilná rúbacia plocha z polyméru s kovovým krúžkom. Tlmí vibrácie pri nárazoch. Cena s DPH: 10€ 10. Tlumí vibrace při nárazu, snižuje riziko roztřepení materiálu.


The unique aspect of this splitting axe is the stable head. The head is made from polymer. This has a number of advantages. With this polymer head you can safely hit a metal wedge. Metal on metal sometimes produces metal splinters, but with polymer the chance of particles flying around is much.


Chcete-li vložit příspěvek, přihlaste se. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.


Minőségi termékek széles választékával várja vásárlóit a Fiskars termékek hivatalos Magyarországi webáruháza!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky