pátek 10. srpna 2018

Masážní baňky prodej praha

Baňkování je tradiční a účinná léčebná metoda. V naší nabídce najdete nejširší sortiment masážních a terapeutických baněk. Specializujeme se nejen na baňky a vybavení pro baňkování, ale i na vzdělávání.


V našem školicím zařízení pořádáme kurzy se zaměřením na regeneraci organismu. Pomocí baňkování dochází ke zlep. Najdete u nás všechny možné druhy baněk.

Nyní velmi populární silikonové baňky. K těmto baňkám jsme pro Vás nechali namíchat kvalitní kávový olej na baňkování, který pomůže prokrvit pokožku a je pomáhá tak bojovat s celulitidou. Plastové vakuové masážní baňky značky MEDIMAS. Sada obsahuje baněk o různých průměrech, magnetické koncovky, pumpičku, hadičku, náhradní ventilek a těsnění.


Nenechávejte baňky na jednom místě příliš dlouho, protože by to mohlo zanechat nežádoucí stopy. Masážní pomůcky) Hodnocení produktu: 1 (). Používejte baňky jemně a masírujte pokožku, aby se zabránilo poškození kůže nebo tvorbě puchýřů.


Je možné čistit podobně jako dětské lahve na mléko v páře či horké vodě.

Silikonové a gumové baňky jsou nejprodávanější v našem e-shopu. Se silikonovou (gelovou) baňkou se naučíte pracovat během chvilky. Sanomed silikonové baňky masážní ve lněném pytlíku S M,L a XL fialové ks. Sada kusů plastových baněk v sedmi velikostech a pumpičky.


Náhrada klasických skleněných baněk. Exkluzivně vám nabízíme prodej nebytových prostor, m v 1. PP, které byly zkolaudovány na prostory pro relaxační a masážní centrum. V nynější době je salón uzavřen a nabízí se k prodeji. Ty díky hloubkovému účinku baněk se masér dostane pod tukovou vrstvu a ovlivní tak jejich bolestivé potíže, což se při klasické masáži většinou nepodaří. Prostory jsou vhodné jako masážní salón,.


Dodáváme široký sortiment masážních, rehabilitačních potřeb, přístrojů, pro odborné i domácí využití. Veškeré naše zboží je dodáváno z Německa. Aktuální katalog firem v kategorii masážní baňky. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout.


Klasické skleněné baňky se přikládají na tělo použitím zahřátého vzduchu, čímž se vytvoří podtlak. Nejpopulárnější silikonové baňky z lékařského silikonu nabízíme v různých velikostech a barvách. Vakuové plastové baňky jsou opatřeny pumpičkou.

V našem obchodě nabízíme různé druhy masážních olejů s přírodním složením, které působí regeneračně a protizánětlivě, prokrvují, zjemňují a zklidňují pokožku. Prodej masážních kamenů, mušlí, olejů a příslušenství. Jsme dovozci masážních lávových kamenů, které splňují vysoké nároky masážních salónů. Nabízíme masážní lávové kameny určené pro všechny terapie horkými kameny.


U nás máte záruku dobré ceny a kvality.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky