úterý 28. srpna 2018

Konvice na vaření čaje

V této kategorii najdete celou řadu konvic na přípravu čaje. Podle typu materiálu můžete konvice na čaj používat na indukci, elektrickém sporáku i plynovém vařiči. V nabídce máme klasické skleněné konvice i litinové konvice s originálním designem. Vybere si zde každý milovník čaje.


Nádobí nabízí netradiční design, který je inspirován exotikou, především Asií, kde je čaj velmi oblíbeným nápojem. Zpříjemněte si každodenní vaření kávy či čaje v designové konvičce, která bude lahodit vašemu oku a skvěle se bude vyjímat ve vaší domácnosti.

Jednoduchý a klasický design je ideální pro sklokeramické i indukční desky. Vyrobeno z kvalitního ocelového plechu, kvalitně smaltováno, výborné užitné vlastnosti, vynikající energetická účinnost, dokonalý rozvod tepla, absolutní zdravotní nezávadnost, dlouhodobá životnost, snadná údržba, stálost barevných odstínů, vhodné pro všechny typy sporáků- plynové, elektrické, sklokeramické a indukční, vhodné do myčky na nádobí. Konvice jsou s příjemnou rukojetí na dotek. Bytelná replika železné konvice určená k vaření vody přímo na ohni.


Pojme přibližně litr vody. Nerezová konvice na čaj je vyrobena v moderním lesklém nerezu v kombinaci s matným černým plastem. Ke každému stolování s přáteli či rodinou patří dobrá káva nebo čaj. Abyste mohli horké nápoje elegantně servírovat, je na trhu široká nabídka servírovacích konvic originálních designů a tvarů, určených pro nejrůznější nápoje.


Rychlovarné konvice mají své nezastupitelné místo v našich domácnostech.

Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty. Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Skleněné konvice na čaj. Tento typ konvic na čaj je vhodný nejen pro všechny typy čajů, ale také pro jiné studené i teplé nápoje.


Moderní a elegantní design skleněných konvic na čaj se bude na vašem. Patříte mezi milovníky přípravy čaje tradičním postupem? V naší nabídce najdete varné konvice prémiových výrobců.


Nejoblíbenější je nerezová konvice s píšťalou Twin Specials od německého výrobce Zwilling, kterou používají i profesionální kuchaři po celém světě. Zachová totiž pravou chuť a vůni čaje. Ssítko, které je součástí sady, pomůže a usnadní vaření čaje v konvici. Atraktivní kombinace barev jistě oživí váš stůl a umožní vám získat jedinečnou atmosféru. Skvělý nápad na dárek a další.


Před první aplikací nalijte čajovou konvici vroucí vodou. Varné konvice The Tea maker Automatická konvice na přípravu čaje BTM8je vybavena programy pro optimální louhování zeleného, černého, bílého, bylinkového nebo oolong čaje. U nás najdete různé druhy konvic na přípravu čaje , které lze používat na plynu, elektřině i na indukci. Praktické konvice na čaj. Některé modely můžete bez obav mýt v myčce nádobí.


Ideální konvice pro všechny čaje , skleněné provedení dává čajům možnost vyniknout nejen svou chutí, vůní ale i vzhledem. Je vhodná na elektrický.

Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenze. Nejste sami a právě proto na vás pamatuje celá řada našich dodavatelů. Maximální kapacita pro vaření vody je l. Samozřejmostí je pak zvuková. Voda na kávu nebo čaj se v konvici na plotně ohřívala od nepaměti.


Až s nástupem elektrických varných konvic se tento trend výrazně změnil ve prospěch rychlejšího a energeticky úspornějšího spotřebiče s přívodním kabelem. Vychutnejte si svůj oblíbený šálek čaje z konvice vyrobené z pravého italského porcelánu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky